Olemme täällä sinua varten verkkokaupassa ja puhelimitse numerossa 0106667577. Palautusoikeus jopa 30 päivää!

Olemme täällä sinua varten verkkokaupassa ja puhelimitse numerossa 0106667577. Palautusoikeus jopa 30 päivää!

WOOLMARK

Woolmark-logo on maailman tunnetuimpia ja tunnustetuimpia tekstiilimerkkejä. Se kertoo lopputuotteen erittäin korkeasta laadusta koko sen odotettavissa olevan elinkaaren ajalta. Woolmark-logo antaa kuluttajalle varmuuden siitä, että hän saa laadukkaan tuotteen, josta on iloa pitkään.

The Woolmark Company on maailmanlaajuinen villan asiantuntija, voittoa tavoittelematon yritys, joka tekee tutkimus-, kehitys- ja markkinointityötä australialaisen villan koko maailmanlaajuisen tuotantoketjun osalta.

Woolmark-sertifikaatin saadakseen tuotteiden on oltava puhdasta uutta villaa. Tämä merkitsee, että tuotteissa ei saa käyttää kierrätysvillaa eikä teurastettujen eläinten villaa, vaan ainoastaan ensimmäistä kertaa kerittyä villaa. Villakuidut eivät myöskään saa altistua kuitua vahingoittaville prosesseille tai käsittelyille. Uudessa villassa ei siten ole havaittavissa kuitujen vahingoittumista.

The Woolmark Company tarkkailee tuotantolaitoksissa sekä kaupoissa tehtävillä testiostoksilla jatkuvasti lopputuotteiden laatua ja merkinnän oikeellisuutta. Tällöin tarkkaillaan mm. materiaalikoostumusta, käyttöominaisuuksia, värin kestoa ja muodossa pysyvyyttä eli sitä, että tuote pysyy mallissaan pesun jälkeen.

Maksu laskulla
Mukavaa ja turvallista
ERINOMAISTA PALVELUA
Jotta olisit tyytyväinen
Palautus
Helppoa ja maksutonta
Tilauspalvelu
0106667577
PETER HAHN Tilauspalvelu
0106667577


Maanantaista perjantaihin klo 9–16.30, lauantaina suljettu.

Tai sähköpostilla osoitteessa
asiakaspalvelu@peterhahn.fi