Olemme täällä sinua varten verkkokaupassa ja puhelimitse numerossa 0106667577. Palautusoikeus jopa 30 päivää!

Olemme täällä sinua varten verkkokaupassa ja puhelimitse numerossa 0106667577. Palautusoikeus jopa 30 päivää!

Uta Raasch

Uta Raasch

Uta Raaschin muodissa heijastuvat inspiraatiot kaikkialta maailmasta. Se on mielikuvituksekasta, erikoista muotia itsevarmoille naisille, joilla on tyylitajua.

Tuoteryhmät
Suodattaminen
Lajitteluperuste:
Suosituimmat
1 2 3 alkaen 4 »

sivu

sivu 1/4

Etsimme juuri sinulle sopivia huipputuotteita.
1 2 3 alkaen 4 »

sivu

sivu 1/4

UTA RAASCH - Tutustu muotiin Ranskan puolella

UTA RAASCH -muoti on ajanmukaista eleganssia sellaisena, kuin me näemme sen Pariisin kaduilla. Leikkisiä yksityiskohtia, hienostuneita leikkauksia, monimuotoisia kuoseja pienistä ja hillityistä suuriin ja reheviin kuvioihin. Uta Raaschilla keskipisteessä ovat ennen kaikkea mekot.
Uta Raasch puhuttelee muodillaan siten ensisijaisesti itsevarmoja naisia, jotka haluavat ilmaista naisellisuuttaan. Materiaalien laatu on ensiluokkainen: voit paitsi tuntea, myös nähdä sen – pienintä yksityiskohtaa myöten.

Uta Raasch
Uta Raasch: muotia, joka on ainutlaatuista kuin elämä

UTA RAASCH sopii moniin tilaisuuksiin: voit mennä UTA RAASCH -vaatteissa niin brunssille tyylikkääseen kahvilaan, kuin esimerkiksi hyväntekeväisyystilaisuuteen tai golfkentällekin. UTA RAASCHin mekot, paidat ja jakut vaativat ehkä joskus hieman rohkeutta, sillä ne keräävät ihailevia katseita.
Se joka pukeutuu UTA RAASCH -vaatteisiin, rakastaa naiseuttaan ja elää täysillä – aivan kaikissa tilanteissa, arkenakin. Voit ostaa UTA RAASCH -mekkosi, -paitasi ja -asusteesi aivan rennosti UTA RAASCH -verkkokaupasta. Myös koosta 36 kokoon 48 ulottuva mallisto osoittaa, että UTA RAASCH sopii lähes kaikille naisille.

Uta Raasch Uta Raasch
UTA RAASCHilla huomion herättäminen on ehdottoman sallittua

UTA RAASCHin malliston keskipisteessä ovat kautta aikojen olleet mekot, joita voidaan täydentää sointuvasävyisillä bleisereillä, jakuilla ja boleroilla. Mekkojen leikkaukset imartelevat vartaloa, häivyttävät epäedullisia kohtia ja nostavat aina parhaat puolesi esiin.
UTA RAASCHin mallisto puhuu aivan omaa kieltään, joka kääntää trendit naisellisuudeksi. Naisellisuuteen kuuluvat myös leikkisät, sievät yksityiskohdat, kuten rusetit, poimutukset, röyhelöt ja rypytykset – juuri sopivan tyylikkäinä, jotta ne eivät häiritse laadukasta vaikutelmaa, vaan korostavat sitä.

Uta Raasch

UTA RAASCHin asiakkaan asukokonaisuuteen kuuluvat tyylikäs käsilaukku ja kiiltonahkaiset avokkaat. Nautit olostasi erittäin hienoon silkkiin, hohtavaan silkkisatiiniin, pehmeästi laskeutuvaan trikooseen tai ylelliseen kashmiriin pukeutuneena, sillä nämä materiaalit edustavat taidokkaasti sinun elämäntyyliäsi.

Maksu laskulla
Mukavaa ja turvallista
ERINOMAISTA PALVELUA
Jotta olisit tyytyväinen
Palautus
Helppoa ja maksutonta
Tilauspalvelu
0106667577
PETER HAHN Tilauspalvelu
0106667577


Maanantaista perjantaihin klo 9–16.30, lauantaina suljettu.

Tai sähköpostilla osoitteessa
asiakaspalvelu@peterhahn.fi