Logo. PETER HAHN

Tuotteiden palautus

Vaihto- ja palautusoikeus

Peruutusoikeus: Asiakkaalla on oikeus peruuttaa tämä sopimus neljäntoista päivän kuluessa syytä tähän ilmoittamatta. Peruutusaika on neljätoista päivää siitä päivästä lukien, jona asiakas tai tämän ilmoittama kolmas osapuoli, joka ei ole kuljetusliike,

  • on saanut tuotteet haltuunsa (ostettaessa yksi tai useampi tuote, jonka asiakas on tilannut samalla tilauksella, kun tuotteet toimitetaan samalla toimituskerralla)
  • on saanut viimeisen tuotteen haltuunsa (ostettaessa useampia tuotteita, jotka asiakas tilannut samalla tilauksella ja jotka toimitetaan erikseen)

Jos kyseeseen tulee useampi kuin yksi edellä mainituista vaihtoehdoista, peruutusaika alkaa vasta, kun asiakas tai tämän ilmoittama kolmas osapuoli, joka ei ole kuljetusliike, on saanut viimeisen tuotteen tai viimeisen osatoimituksen tai viimeisen kappaleen haltuunsa. Asiakkaan halutessa käyttää kaupan peruuttamisoikeutta tämän on ilmoitettava tästä

KIRJE ASIAKASPALAUTUS PETER HAHN Oy,
Posti – Tikkurilantie 148 ovet D48–50
Sopimus 606429 01530 Vantaa,
puhelin 0106667577, sähköposti asiakaspalvelu@peterhahn.fi, selkeällä ilmoituksella (esim. postitse, faksitse tai sähköpostitse). Ilmoittamiseen voi käyttää oheista peruutuslomakemallia, mutta ilmoituksen voi tehdä myös vapaamuotoisesti. Peruutusoikeuden käyttämiseen riittää, että asiakas lähettää kaupan peruutusilmoituksen ennen peruutusajan päättymistä.

Peruutuksen seuraukset

Asiakkaan peruttua kaupan PETER HAHN palauttaa asiakkaalle kaikki tältä saadut maksut mukaan lukien toimituskulut (lukuun ottamatta lisämaksuja, jotka ovat aiheutuneet siitä, että asiakas on valinnut muun kuin tarjoamamme edullisen vakiotoimitustavan), välittömästi ja viimeistään neljäntoista päivän kuluessa siitä päivästä, jona ilmoitus kaupan peruuttamisesta on saapunut PETER HAHNille. Takaisinmaksu suoritetaan samalla maksutavalla kuin alkuperäinen maksutapahtuma, ellei asiakkaan kanssa ole nimenomaisesti sovittu toisin; missään tapauksessa takaisinmaksun yhteydessä ei makseta mitään muita korvauksia. PETER HAHNilla on oikeus lykätä takaisinmaksua, kunnes tilatut tuotteet on saatu takaisin tai kunnes asiakas on todistanut lähettäneensä tuotteet takaisin, riippuen siitä, kumpi ajankohta on aikaisempi. Asiakkaan on palautettava tuote viipymättä ja viimeistään neljäntoista päivän kuluessa siitä päivästä lukien, jona asiakas on ilmoittanut meille kaupan peruuttamisesta, lähettänyt tilauksen takaisin tai luovuttanut tilauksen. Määräaikaa katsotaan noudatetuksi, kun asiakas on lähettänyt tuotteet takaisin ennen neljäntoista päivän määräajan umpeutumista. PETER HAHN vastaa tuotteiden palautuskustannuksista. Asiakkaan on korvattava tuotteiden mahdollinen arvonalennus vain,mikäli tämä johtuu tuotteiden kunnon, ominaisuuksien ja toimintatavan välttämättömän tarkastuksen ylittävästä toiminnasta.

Palautusten hyvittäminen

Maksu laskulla:
Jos olet jo maksanut laskun, hyvitämme summan käsiteltyämme palautuksen.