Olemme täällä sinua varten verkkokaupassa ja puhelimitse numerossa 0106667577. Palautusoikeus jopa 30 päivää!

Olemme täällä sinua varten verkkokaupassa ja puhelimitse numerossa 0106667577. Palautusoikeus jopa 30 päivää!

Lähetyspalvelu

Toimituskulut

Laskun loppusummaan lisätään pakkaus- ja postikulut, jotka ovat 5,90 euroa. Mikäli saman tilauksen tuotteet toimitetaan osatoimituksina, pakkaus- ja postikulut peritään kuitenkin vain yhden kerran. Tilaajalle ei koidu muita kuluja.
Toimituspäivänä siirrämme tavarat lähetysvaiheeseen, joka lähetystavasta riippuen voi kestää yhden tai useampia päiviä.
Toimitamme pakettimme Suomeen lähetyskeskuksestamme Saksan Winterbachista. Siellä paketit pakataan hellävaraisena käsityönä ja tarkistetaan huolellisesti. Teemme parhaamme, jotta saat pakettisi mahdollisimman nopeasti.


Tilausten toimittaminen

Tuotteet toimitetaan postitse lähimpään postitoimipaikkaan kaikkialle Suomeen Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Voidaksemme toimittaa tuotteet tarvitsemme vastaanottajan täydellisen katuosoitteen sekä puhelinnumeron ja henkilötunnuksen. Tilaajan tulee olla yli 18-vuotias. Jos tuotetta on heti saatavilla, toimitusaika on noin 14 päivää. Toivomuksestasi tuotteet voidaan toimittaa perille myös myöhempänä ajankohtana.


Poikkeava toimitusosoite

Voit tilata tuotteitamme ilman lisäkuluja myös muuhun kuin omaan vakituiseen osoitteeseesi. Merkitse vain haluamasi toimitusosoite tilauslomakkeeseen. Voit esimerkiksi tilata lahjaksi, jolloin toimitamme tuotteet lahjan saajan osoitteeseen ja laskun sinulle. Samoin voit tilata omaan väliaikaiseen osoitteeseesi.


Tilauksen seuranta

Tilauksen seuranta on mahdollista pakettien osalta. Lähetyksen vahvistussähköpostista tai Oma tili -osiosta löydät linkin lähetysseurantaan, josta voit milloin vain tarkistaa lähetyksesi senhetkisen tilanteen.


Osatoimitus

Jos kaikki tilauksesi tuotteet eivät ole heti saatavilla, saat ensin osittaisen toimituksen. Tilausvahvistusviestistäsi tai Oma tili -alueelta näet, milloin toimittamatta jääneet tuotteet lähetetään. Emme laskuta jälkitoimituksista erillisiä postikuluja.


Useita tilauksia yhtenä päivänä

Käsittelemme kaikki saman päivän aikana tekemäsi tilaukset yhtenä kokonaistilauksena, riippumatta siitä, onko tilaus tehty verkkokaupassa vai puhelimitse, ja toimitamme tuotteet yhtenä lähetyksenä, mikäli kaikkia tuotteita on saatavilla.

Maksu laskulla
Mukavaa ja turvallista
ERINOMAISTA PALVELUA
Jotta olisit tyytyväinen
Palautus
Helppoa ja maksutonta
Tilauspalvelu
0106667577
PETER HAHN Tilauspalvelu
0106667577


Maanantaista perjantaihin klo 9–16.30, lauantaina suljettu.

Tai sähköpostilla osoitteessa
asiakaspalvelu@peterhahn.fi