TIETOSUOJA

Meille on tärkeää, että verkkosivustomme kävijät tuntevat olonsa turvallisiksi. Tämän takia suhtaudumme tietosuojaan vakavasti. Seuraavassa kerromme yksityiskohtaisesti verkkosivustomme ja verkkokauppamme käyttäjien tietojen käsittelystä.

”Tiedoilla” tarkoitamme henkilötietoja, jotka ovat tietoja, joiden avulla voimme tunnistaa käyttäjän. Tämä voi tapahtua yksittäisten tietojen kautta tai yhdistettynä muihin tietoihin. Tällaisia tietoja ovat mm.: nimi, osoite, sähköpostiosoite, puhelinnumero, asiakasnumero, tilausnumero, osto- tai verkkokäyttäytyminen ja IP-osoite.

Tilastotiedot, joita saamme verkkosivuilla vierailu yhteydessä ja joita emme voi yhdistää yksittäiseen käyttäjään, eivät kuulu henkilötietojen kategoriaan.

Voit tulostaa tai tallentaa tämän tietosuojaselosteen käyttämällä selaimesi normaalia toimintoa siihen. Voit myös ladata ja tallentaa tämän tietosuojaselosteen PDF-tiedostona klikkaamalla tästä.

REKISTERINPITÄJÄ JA YHTEYSTIEDOT

Tietosuoja-asioista vastaava rekisterinpitäjä on

PETER HAHN Oy
Teollisuustie 9
04300 Tuusula

Puh. 0106667577
Sähköposti asiakaspalvelu@peterhahn.fi

(myöhemmin ”PETER HAHN” tai ”me”)

Tietosuojaan liittyvissä kysymyksissä tai toiveissa voit kääntyä kirjallisesti PETER HAHN Oy:n puoleen, Teollisuustie 9, 04300 Tuusula tai sähköpostitse tietosuoj@peterhahn.fi.

TIETOSUOJAVALTUUTETTU

Tietosuojavaltuutettuumme voit olla yhteydessä postitse osoitteeseen PETER HAHN Oy ”Tietosuoja”, Teollisuustie 9, 04300 Tuusula tai sähköpostitse tietosuoj@peterhahn.fi.

TIETOJEN KÄSITTELY SOPIMUKSEN TÄYTTÄMISEN JA YHTEYDENOTON YHTEYDESSÄ

Tilaus- ja ostotiedot

Tehdessäsi tilauksen verkkokaupassamme, puhelimitse tai postitse tai kun teet ostoksen, keräämme tilaus- tai ostotiedot.

Tilaus- ja ostotietoja ovat mm.:

Lisäksi luomme jokaiselle asiakkaalle oman asiakastilin, johon edellä mainitut tiedot tallennetaan.

Käsittelemme asiakkaan tietoja, jotta voimme lähettää tilauksen ja tarvittaessa käsitellä palautuksia, reklamaatioita ja takuutilanteita. Lisäksi käsittelemme asiakkaan tietoja, jotta täytämme lakisääteisen tietojen säilytysvelvollisuuden.

Edellä mainitun henkilötietojen käsittelyn oikeudellinen perusta on sopimuksen täyttäminen tai esisopimuksen täytäntöönpano EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen art. 6 kohta 1b mukaisesti tai EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen art. 6 kohta 1f oikeutettujen intressien mukaisesti.

OMA TILI

Kun olet tehnyt tilauksen PETER HAHNilla, voit rekisteröityä verkkosivustollamme ja luoda verkkoasiakastilin. Rekisteröityminen on mahdollista vasta ensimmäisen tilauksen jälkeen antamalla asiakasnumeron.

Rekisteröitymistä varten tarvitset seuraavat tiedot:

Jatkossa voit kirjautua ”oma tili”-osioon antamalla sähköpostiosoitteesi ja salasanasi.

Käsittelemme tietojasi, jotta voit

Edellä mainitun tietojen käsittelyn oikeudellinen perusta on sopimuksen täyttäminen tai esisopimuksen täytäntöönpano EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen art. 6 kohta 1b mukaisesti.

YHTEYSTIETOSI JA YHTEYDENOTTOSI

Asiakkaalla on mahdollisuus olla meihin yhteydessä. Tässä tapauksessa keräämme puhelinnumeron, matkapuhelinnumeron ja/tai sähköpostiosoitteen, jotta voimme olla sinuun jälkeenpäin yhteydessä, esim. tilaukseen liittyvissä kysymyksissä. Tietojen antaminen on vapaaehtoista, mutta helpottaa huomattavasti tilaukseen liittyvää viestintää. Jos tietoja ei ole saatavilla, emme voi ottaa sinuun yhteyttä.

Edellä mainitun tietojen käsittelyn oikeudellinen perusta on sopimuksen täyttäminen tai esisopimuksen täytäntöönpano EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen art. 6 kohta 1b mukaisesti.

MAKSUTIEDOT

Asiakkaalla on mahdollisuus maksaa tilaus laskulla (edellyttäen luottokelpoisuutta, lisätietoa yleisissä sopimusehdoissa). Maksun suorittamiseksi annamme tarvittavat maksutiedot valitusta maksutavasta riippuen maksua hoitavalle rahoituslaitokselle tai valtuuttamallemme palveluntarjoajalle tai valitulle maksupalvelulle. Ilman maksutietoja ja maksupalveluntarjoajaa tilauksen maksaminen ja sopimuksen täyttäminen ei ole mahdollista.

Edellä mainitun tietojen käsittelyn oikeudellinen perusta on sopimuksen täyttäminen tai esisopimuksen täytäntöönpano EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen art. 6 kohta 1b mukaisesti.

LUOTTOTIETOJEN TARKASTAMINEN

Ensimmäinen laskulla maksettava tilaus edellyttää luottokelpoisuutta, joka varmistetaan luottotiedot tarkastamalla. Mikäli laskulla maksettavan tilauksen vuoksi tarkastamme luottotiedot, käytämme saatuja tietoja mahdollisesta laskun maksamatta jättämisestä harkittuun päätökseen sopimussuhteen solmimisesta, suorittamisesta tai päättämisestä.

Luottotiedot sisältävät tietoa osoitteesta, käynnissä olevista haastemenettelyistä ja voimassa olevista vaateista. Asiakkaan suojan arvoiset intressit otetaan huomioon laillisten määräysten mukaisesti. Mikäli henkilöllisyyden tunnistaminen ei tuota yksiselitteistä tulosta, pidätämme oikeuden harkitun päätöksen tekemiseen sopimussuhteen solmimisesta, suorittamisesta tai päättämisestä.

Edellä mainitun tietojen käsittelyn oikeudellinen perusta on esisopimuksen täytäntöönpano EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen art. 6 kohta 1b mukaisesti.

TIETOJEN KÄSITTELY ASIAKASSUHTEEN HOITAMISTA VARTEN

Syntymäaika

Voit kertoa meille syntymäaikasi. Tiedon antaminen on vapaaehtoista eikä sen antamatta jättäminen aiheuta haittoja. Jos meillä on syntymäaikasi tiedossa, käytämme tietoa syntymäpäivätervehdyksen lähettämiseen.

Edellä mainitun tietojen käsittelyn oikeudellinen perusta on suostumus EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen art. 6 kohta 1a mukaisesti.

Arvonnat, kilpailut ja kyselyt

Osallistuessasi kyselyihimme, käytämme tietojasi markkina- ja mielipidetutkimuksiin. Käytämme tietoja pääasiassa anonyymisti sisäisiä tarkoituksia varten. Jos kyselyyn ei voi osallistua anonyymisti, keräämme henkilötiedot ainoastaan osallistujan suostumuksella. Anonyymien kyselyiden kohdalla ei voida soveltaa tietosuojaoikeutta.

Poikkeustapauksissa, joissa kerätään henkilötietoja, on edellä mainitun tietojen käsittelyn oikeudellinen perusta osallistujan suostumus EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen art. 6 kohta 1a mukaisesti.

Arvonnoissa ja kilpailuissa käytämme tietoja kilpailun tai arvonnan suorittamiseen ja voitosta tiedottamiseen. Tarkat tiedot löytyvät kyseisen arvonnan tai pelin osallistumisehdoista.

Edellä mainitun tietojen käsittelyn oikeudellinen perusta on EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen art. 6 kohta 1b.

UUTISKIRJE JA YHTEYDENOTTO MAINOSTARKOITUKSISSA

Uutiskirje

Tilatessasi jonkin uutiskirjeistämme, käytämme antamiasi tietoja sinun suostumuksellasi uutiskirjeen lähettämiseen. Uutiskirje sisältää tarjouksia ja ajankohtaista tietoa PETER HAHNilta. Yksilöllinen uutiskirje sisältää mielenkiintoisia tarjouksia, trendejä, kampanjoita, vinkkejä ja vapaaehtoisia mielipidekyselyitä. Siinä hyödynnetään asiakastietoja sekä osto- ja verkkosivukäyttäytymistä.

Yksilöllisen uutiskirjeen lähetykseen käytämme niin sanottua single opt-in-menetelmää, mikä tarkoittaa, että rekisteröidyttyäsi olet heti myös uutiskirjeen tilaaja. Rekisteröinnin jälkeen saat meiltä vahvistussähköpostin. Uutiskirjeen tilaajaksi kirjautumisen jälkeen tallennamme IP-osoitteesi sekä kirjautumispäivämäärän. Tämän tallennus toimii ainoastaan todistuksena siinä tapauksessa, että joku toinen väärinkäyttää sähköpostiosoitettasi ilmoittaakseen tietämättäsi tai ilman lupaasi uutiskirjeen vastaanoton. Kiinnostavia tuotteita, syntymäpäivätervehdyksiä, ostoskorimuistutuksia, tuotearviointia, jne. koskevat uutiskirjeemme laadimme yksilöllisesti juuri sinulle, eli käytämme niissä meille ilmoittamiasi tietoja, kuten syntymäpäivääsi tai muita henkilökohtaisia tietoja, sekä osto- ja napsautuskäyttäytymistäsi. Niissä tarvitut tiedot olet ainoastaan sinä henkilökohtaisesti antanut käyttöömme, ei kukaan muu. Jos jossakin vaiheessa et enää halua uutiskirjettämme, voit milloin vain maksutta peruuttaa suostumuksesi tulevien uutiskirjeiden suhteen ilman että siitä syntyy muita kuin perusmaksujen mukaisia välityskustannuksia. Peruutuslinkki on myös jokaisessa uutiskirjeessä. Sen lisäksi voit milloin vain peruuttaa suostumuksesi lähettämällä sen sähköpostilla osoitteeseen tietosuoj@peterhahn.fi ilman että mitään perusmaksun ylittäviä kustannuksia syntyy.

Edellä mainitun tietojen käsittelyn oikeudellinen perusta on käyttäjän suostumus EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen art. 6 kohta 1a mukaisesti.

Uutiskirjeissä käytämme siihen tarkoitettua tavanomaista teknologiaa, jonka avulla voidaan mitata uutiskirjeen vuorovaikutusta (esim. sähköpostin avaaminen, linkkien seuraaminen). Käytämme tietoja myös henkilötasolla tunnistamattomassa (pseudonyymissä) muodossa yleistä tilastollista analyysiä, sisällön ja asiakasviestinnän optimointia ja kehittämistä varten. Tämä tapahtuu viesteihin upotetun grafiikan (ns. pikseleiden) avulla. Suostumuksellasi (vrt. yllä) tiedot voidaan yhdistää muihin henkilötietoihin, mistä syntyy suora mahdollisuus liittää tiedot sinuun.

Edellä mainitun tietojen käsittelyn oikeudellinen perusta on oikeutettu intressi EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen art. 6 kohta 1f mukaisesti.

MIELENKIINTOON LIITTYVÄT TIEDOT

Tilatessasi tai ostaessasi jotain PETER HAHNilta tai vieraillessasi verkkosivuillamme saamme tiedon siitä, minkälaisista tuotteista, merkeistä, tyyleistä ja teemoista olet kiinnostunut. Tämä tapahtuu esimerkiksi, kun lisäät tuotteita ostoslistaan, etsit tuotteita tai vierailet toistuvasti tietyssä verkkokaupan osiossa. Näin voimme tehdä ostoelämyksestäsi paremman sekä toimia henkilökohtaisemmin ja asiakaslähtöisemmin. Sinun antamiasi ja automaattisesti tuotettuja tietoja käytämme siihen, että tuotamme sinun mielenkiintosi mukaista mainontaa. Lisäksi käytämme tietoja myös tietoanalyysin ja markkinatutkimuksen yhteydessä.

Edellä mainitun tietojen käsittelyn oikeudellinen perusta on oikeutettu intressi EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen art. 6 kohta 1f mukaisesti.

UUSASIAKASHANKINTA JA KANTA-ASIAKASMARKKINOINTI

Parannamme asiakastietokantaamme tiedoilla, joita saamme valituilta uusasiakashankintaan ja kanta-asiakasmarkkinointiin liittyviltä yrityksiltä. Nämä tiedot ovat esim. kuluttajakäyttäytymistietoja, postimyyntitietoja, tietoja asuinpaikasta ja mikromaantieteellisiä tietoja. Tiedot saadaan esimerkiksi kulutus- ja elämäntyyliin liittyvistä kotihaastatteluista sekä kotiarvioista. Tiedot auttavat meitä erottamaan aktiiviset asiakkaat passiivisista, aktivoimaan asiakkaita, selvittämään, millä todennäköisyydellä kanta-asiakkaat kiinnostuvat tietyistä tuotteista sekä vahvistamaan asiakassuhteita.

Ajoittain saamme näiltä yrityksiltä meidän asiakasprofiiliamme vastaavien henkilöiden osoitteita, jotta voimme olla heihin yhteydessä. Tarkka lähde löytyy silloin kuvaston osoitekentästä osoitteen vierestä.

Edellä mainitun tietojen käsittelyn oikeudellinen perusta on oikeutettu intressi EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen art. 6 kohta 1f mukaisesti.

POSTIMAINONTA

Pidätämme oikeuden tallentaa ja käyttää omiin mainostarkoituksiin, esim. mielenkiintoisten tarjousten ja tuotetietojen lähettämiseen postitse, seuraavia tietoja: etu- ja sukunimi, postiosoite sekä – sikäli kun sopimussuhteen mukaisesti olemme saaneet asiakkaalta seuraavat tiedot – arvonimi, akateeminen arvo, syntymävuosi, ammatti, ala tai liiketoiminnan kuvaus. Voit estää tietojesi tallentamisen ja käyttämisen tähän tarkoitukseen milloin tahansa lähettämällä ilmoituksen käyttäen yllä mainittuja yhteydenottotapoja.

Edellä mainitun tietojen käsittelyn oikeudellinen perusta on oikeutettu intressi EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen art. 6 kohta 1f mukaisesti.

VIERAAT MARKKINOINTITARKOITUKSET

Julkisia tietoja, kuten etu- ja sukunimi ja osoite sekä sikäli kun saatavilla, syntymäaika ja ostotiedot, luovutamme oikeutettujen intressien mukaisesti markkinointitarkoituksiin kauppiaille ja postimyyntikauppiaille, joilla on mielenkiitoinen tuotetarjonta sekä hyväntekeväisyysjärjestöille.

Voit kieltää tietojen käyttämisen ja luovuttamisen markkinointitarkoituksiin milloin tahansa lähettämällä ilmoituksen käyttäen yllä mainittuja yhteydenottotapoja.

Edellä mainitun tietojen käsittelyn oikeudellinen perusta on oikeutettu intressi EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen art. 6 kohta 1f mukaisesti.

MAINOSKUMPPANIT

Saamme tietoja valituilta verkkomainonnan toteuttajilta, kuten Google, Facebook ja palveluntarjoajat, jotka toteuttavat meille tai yhdessä meidän kanssamme mainontaa (myöhemmin ”mainoskumppani”).

Mainoskumppaneilta saamamme tiedot ovat tietoja ja statistiikkaa liittyen demografiaan (esim. ikä, sukupuoli, alue), laite- ja pääsytietoja sekä käyttäjiemme mielenkiinnonkohteita. Tiedot auttavat meitä ymmärtämään paremmin käyttäjiämme, esimerkiksi asiakasrakenneanalyysissä ja asiakassegmentoinnissa. Me saamme tästä ryhmiteltyjä ja koodattuja, meille anonyymejä tietoja. Emme pysty liittämään tietoja yksittäiseen henkilöön tai käyttäjään.

Edellä mainitun tietojen käsittelyn oikeudellinen perusta on oikeutettu intressi EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen art. 6 kohta 1f mukaisesti.

vIERAILU TÄLLÄ VERKKOSIVUSTOLLA

Verkkosivun informatorisen käytön yhteydessä, eli silloin kun et rekisteröidy tai muulla tavoin anna tietoja, keräämme ainoastaan henkilötiedot, jotka verkkoselain välittää serverillemme. Jos haluat tarkastella verkkosivustoamme, keräämme vain teknisesti välttämättömät tiedot, joita tarvitsemme näyttääksemme sivuston ja varmistaaksemme sen vakauden ja turvallisuuden.

Edellä mainitun tietojen käsittelyn oikeudellinen perusta on oikeutettu intressi EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen art. 6 kohta 1f mukaisesti.

Tietojen käsittely on välttämätöntä, jotta vierailu sivustolla on mahdollista ja voimme varmistaa järjestelmämme jatkuvan toimintakyvyn ja turvallisuuden. Edellä mainitut tiedot tallennetaan edellä mainittuja käyttötarkoituksia varten sisäisiin lokitiedostoihin. Näin saamme tilastollisia tietoja sivustomme käytöstä, voimme kehittää sivustoa kävijöiden käyttötottumukset huomioon ottaen (esim. jos sivustomme käyttö mobiililaitteella kasvaa) ja huoltaa sivustoamme hallinnollisesti.

Lokitiedostoihin tallennetut tiedot säilytetään 30 päivän ajan, minkä jälkeen ne arkistoidaan.

EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ

Käytämme sivuillamme ns. evästeitä, jotta vierailu sivustolla olisi houkuttelevaa ja joidenkin toimintojen käyttäminen mahdollista. Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka tallentuvat käyttämällesi laitteelle ja antavat meidän järjestelmällemme pyynnöstä joitakin tietoja selaimestasi.

Mitä evästeitä tämä sivusto käyttää?

Seuraavassa erittelemme yksittäiset evästeet, joita käytämme.

1. Välttämättömät evästeet

Nämä evästeet ovat välttämättömiä, jotta sivuston toiminta on mahdollista. Näihin kuuluvat esimerkiksi evästeet, jotka mahdollistavat kirjautumisen asiakasosioon tai tuotteen siirtämisen ja tallentamisen ostoskoriin.

2. Analyyttiset ja suorituskykyä mittaavat evästeet

Nämä evästeet mahdollistavat anonyymien tietojen keräämisen sivuston vierailijoiden käyttökäyttäytymisestä. Käytämme näitä mm. sivuston toiminnan parantamiseen ja mielenkiintoisten tarjousten näyttämiseen vierailijoille.

3. Toiminnalliset evästeet

Näitä evästeitä käytetään parantamaan joitain sivustomme toimintoja, esim. helpottamaan navigointia ja näyttämään sinulle yksilöllistä ja merkittävää tietoa (esim. mielenkiintoon perustuva mainonta).

4. Targeting-evästeet

Nämä evästeet keräävät tietoa vierailustasi sivustolla: millä sivuilla vierailit ja mitä linkkejä seurasit. Käytämme näitä tietoja, jotta voimme tehdä sivustosta ja sinulle näkyvistä mainoksista sinun mielenkiintosi mukaisia.

5. Kolmasien osapuolien evästeet

Joidenkin mainoskumppaneidemme evästeet auttavat tekemään internettarjonnasta sivustollamme sinulle mielenkiintoisemman. Tämän vuoksi vieraillessasi sivustollamme tallentuu kiintolevyllesi myös kumppaniyritystemme evästeitä. Nämä evästeet ovat väliaikaisia ja poistuvat automaattisesti ennalta määritellyn ajan kuluttua. Ennalta määritelty aika vaihtelee muutamista päivistä 24 kuukauteen, yksittäistapauksissa useampiin vuosiin. Vain henkilötasolla tunnistamattomia tietoja kerätään käyttäjätunnuksen avulla. Henkilötasolla tunnistamattomia tietoja ei missään vaiheessa yhdistetä sinun henkilötietoihisi.

Jotkin evästeet poistuvat selainistunnon päätyttyä, eli kun olet sulkenut selaimen (väliaikaset evästeet). Jotkin evästeet pysyvät laitteellasi ja auttavat meitä tunnistamaan selaimesi seuraavalla vierailulla (pysyvät evästeet).

Tarkan luettelon kaikista tällä verkkosivustolla käytettävistä evästeistä löydät täältä.

Voit estää yksittäisten tarjoajien evästeet klikkaamalla alhaalla olevia linkkejä. Esto dokumentoidaan evästeen avulla ja se on voimassa niin pitkään, kunnes poistat kyseisen evästeen.

Estoeväste asetetaan kyseessä olevalle verkkoalueelle, selain- ja käyttäjäkohtaisesti yhdelle laitteelle. Jos käytät verkkosivustoamme usealla eri laitteella ja selaimella, tulee sinun asettaa esto erikseen jokaiselle laitteelle ja selaimelle.

ANALYSOINTI- JA MAINOSTOIMENPITEET

Käytämme erilaisia teknologisia ratkaisuja käyttökäyttäytymisen analysointiin ja siitä syntyvän tiedon hyödyntämiseen, jotta voimme parantaa sivustoamme. Tällaisia tietoja ovat mm. käyttölaitteen IP-osoite, vierailun päivämäärä ja aika, evästeen tunnistenumero, mobiililaitteen tunnistaminen sekä selaimen ja käyttöjärjestelmän tekniset tiedot. Tiedot tallennetaan aina henkilötasolla tunnistamattomasti, jotta välittömiä johtopäätöksiä henkilöistä ei voida tehdä. Tietoja käytetään markkinointitarkoituksiin, ja jotta sinulle voidaan näyttää yksilöityjä markkinointiviestejä.

Edellä mainitun tietojen käsittelyn oikeudellinen perusta on oikeutettu intressi EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen art. 6 kohta 1 S. 1f mukaisesti.

Seuraavassa esittelemme tarkemmin yllä mainittuja teknologisia ratkaisuja ja niiden tarjoajia.

Estomahdollisuuden analysointi- ja mainostoimenpiteisiimme löydät jäljempänä. Vaihtoehtoisesti voit aktivoida eston osoitteessa http://preferences-mgr.truste.com/, joka tarjoaa mahdollisuuden estää eri mainostahot samalla kertaa. TRUSTe, Inc, 835 Market Street, San Francisco, CA 94103-1905, USA (”TRUSTe”) tarjoaa sivustollaan Opt-Out-evästeen avulla mahdollisuuden estää kaikki ilmoitukset tai vaihtoehtoisesti muuttaa asetuksia erikseen jokaisen tarjoajan kohdalla. Huomaa, että kaikkien evästeiden poistamisen jälkeen tai eri selainta ja/tai käyttäjää käytettäessä Opt-Out-eväste pitää asettaa uudestaan.

Econda

Sivustomme käyttää räätälöityyn suunnitteluun ja optimointiin econda GmbH:n (www.econda.de/en/) ratkaisuja ja teknologiaa, joka kerää anonyymejä ja tilauksen yhteydessä pseudonyymejä tietoja ja luo näistä pseudonyymejä käyttäjäprofiileja. Tähän tarkoitukseen voidaan käyttää evästeitä, jotka mahdollistavat internetselaimen uudelleentunnistamisen. Käyttäjäprofiileja ei yhdistetä pseudonyymin ilman kävijän erillistä suostumusta. Erityisesti IP-osoitteet muutetaan heti saapumisen jälkeen tunnistamattomiksi. Tämän sivuston vierailijat voivat kieltää tietojen keräämisen ja tallentamisen milloin tahansa tulevaisuuden varalle täällä.

Et ole estänyt Econdan suorittamaa tietojen keräämistä.
Estä Econdan suorittama tietojen kerääminen.

Facebook Customer Audience Pixel

Verkkosivustomme käyttää markkinointitarkoituksiin sosiaalisen verkoston Facebookin ns. uudelleenmarkkinointi- eli remarketing-tagejä (myös ”Facebook-pikseli”), jotka tarjoaa Facebook Inc., 1601 Willow Road, Menlo Park, California 94025, USA (”Facebook”). Kun vierailet sivustollamme, muodostuu tagin kautta yhteys selaimesi ja Facebook-serverin välille ja Facebook saa tiedon, että sinun IP-osoitteestasi on vierailtu sivustollamme. Jos henkilötietoja siirtyy USA:han, noudattaa Facebook EU-US Privacy Shield-järjestelyä. Facebook käyttää tietoja luodakseen meille tilastollista ja anonyymiä tietoa verkkosivustomme käytöstä sekä Facebook-mainonnan toimivuudesta.

Facebook voi yhdistää meille keräämänsä tiedot Facebook-tiliisi ja käyttää niitä tarkoitushakuisen Facebook-mainonnan käynnistämiseen, mikäli sinulla on Facebook-tili ja olet yksityisyysasetuksissa tämän sallinut. Voit koska tahansa muuttaa Facebook-tilisi yksityisyysasetuksia. Jos sinulla ei ole Facebook-tiliä, voit estää Facebookin suorittaman tietojen käsittelyn edellä mainitulla TRUSTe-sivustolla käyttämällä estopainiketta Facebookin kohdalla. Voit myös jatkossa estää tietojen käsittelyn käyttämällä kyseistä painiketta.

Jos estät Facebookin suorittaman tietojen käsittelyn, näyttää Facebook ainoastaan yleisiä Facebook-mainoksia, joita ei valita sinusta kerätyn tiedon perusteella.

Lisää tietoa löydät Facebookin tietosuojaosiosta.

Et ole estänyt Facebookin suorittamaa tietojen keräämistä.
Estä Facebookin suorittama tietojen kerääminen.

GOOGLE

Google Analytics

Sivustomme hyödyntää Google Analytics -palvelua, jonka tarjoaa Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA (”Google”). Google Analytics käyttää evästeitä ja vastaavaa teknologiaa analysoidakseen ja parantaakseen verkkosivustoamme sinun käyttäjäkäyttäytymisen perusteella. Tästä syntyvät tiedot voidaan Googlen hyödyntämistä varten siirtää ja tallentaa serverille USA:han. Jos henkilötietoja siirtyy USA:han, noudattaa Google EU-US Privacy Shield-järjestelyä. Tässä tilanteessa sinun IP-osoitettasi kuitenkin lyhennetään niin, ettei siitä voi tehdä johtopäätöksiä henkilöllisyyden suhteen. Sivustollemme on lisätty tätä varten Google Analytics ”anonymizeIP”-lisäosa, joka takaa IP-osoitteen anonyymin keräämisen.

Google käyttää evästeistä saamaansa tietoa sivuston käytöstä kootakseen raportteja sivuston aktiivisuudesta sivuston ylläpitäjälle ja tuottaakseen sivuston ja internetin käyttöön liittyviä palveluita.

Voit estää selaimestasi evästeet kuten yllä on esitetty tai voit estää Googlea keräämästä ja käyttämästä evästeiden antamaa tietoa siitä, miten käytät sivua (sis. IP-osoitteesi) lataamalla ja asentamalla Googlen tarjoaman Browser-Add-On-lisäosan. Vaihtoehtoisesti tai mobiililaitetta käytettäessä voit käyttää Opt-Out-linkkiä, joka estää Google Analyticsin tietojen keräämisen tällä sivustolla jatkossa (Opt-Out toimii ainoastaan kyseisellä selaimella ja kyseisessä osoitteessa). Jos poistat evästeet kyseisestä selaimesta, tulee linkkiä seurata uudestaan.

Lisää tietoa löydät Googlen tietosuojaselosteesta.

Et ole estänyt Google Analytics suorittamaa tietojen keräämistä.
Estä Google Analytics suorittama tietojen kerääminen.

Google DoubleClick

Tällä sivustolla on käytössä DoubleClick by Google, jonka tarjoaa Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA (”Google”). DoubleClick hyödyntää evästeitä ja niihin verrattavaa teknologiaa näyttääkseen sinulle merkityksellisiä mainoksia. DoubleClickin käyttäminen mahdollistaa Googlelle ja sen kumppaniyrityksille mainosten näyttämisen sinun aikaisempien sivustovierailuidesi perusteella, meidän sivustollamme tai muilla sivustoilla. Tästä syntyvät tiedot voidaan Googlen hyödyntämistä varten siirtää ja tallentaa serverille USA:han. Jos henkilötietoja siirtyy USA:han, noudattaa Google EU-US Privacy Shield-järjestelyä.

Voit estää evästeiden tallentamisen selaimen asetuksista (kuten yllä esitetty). Huomautamme kuitenkin, että tällöin et välttämättä voi käyttää kaikkia sivuston toimintoja. Voit estää Googlea keräämästä ja käyttämästä evästeiden antamaa tietoa siitä, miten käytät sivua lataamalla ja asentamalla Googlen tarjoaman Browser-Plug-in-lisäosan DoubleClickin estämiseksi. Vaihtoehtoisesti tai mobiililaitetta käytettäessä voit estää Googlen mainosasetuksista yksilöidyt mainokset. Silloin Google näyttää ainoastaan yleisiä mainoksia, joita ei ole valittu sinusta kerätyn tiedon perusteella.

Lisää tietoa löydät Googlen tietosuojaselosteesta.

Et ole estänyt DoubleClick by Google suorittamaa tietojen keräämistä.
Estä DoubleClick by Google suorittama tietojen kerääminen.

Google Remarketing

Sivustomme käyttää Googlen uudelleenmarkkinointia, jonka tarjoaa Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA (”Google”). Palvelu käyttää evästeitä ja niihin verrattavaa teknologiaa näyttääkseen sinulle yksilöityjä mainoksia sivustoilla, jotka tekevät yhteistyötä Googlen kanssa. Mielenkiintoon perustuvan mainonnan mahdollistaa sivuston käytön analyysi, jonka tekemiseen käytetään myös evästeitä ja vastaavaa teknologiaa. Google voi siirtää ja tallentaa tästä syntyvät tiedot serverille USA:han ja hyödyntää niitä. Jos henkilötietoja siirtyy USA:han, noudattaa Facebook EU-US Privacy Shield-järjestelyä.

Jos sinulla on Google-tili ja olet tilin asetuksissa sen sallinut, voi Google yhdistää Googlen internet- ja mobiiliselaimen käytön Google-tiliisi ja käyttää tillin tietoja yksilöityihin mainoksiin. Jos et halua näin tapahtuvan, tulee sinun kirjautua ulos Google-tililtäsi ennen vierailua sivustollamme.

Voit muokata selaintasi niin, että se ei salli evästeitä, kuten edellä opastettiin. Voit myös estää Googlea keräämästä ja käyttämästä tietoa, jonka evästeet muodostavat siitä, kuinka käytät sivua avaamalla mainosasetukset ja estämällä yksilöidyt mainokset. Vaihtoehtoisesti voit avata TRUSTe-sivuston ja deaktivoida Google-painikkeen. Lisää tietoa löydät Googlen tietosuojaselosteesta.

Et ole estänyt Googlen uudelleenmarkkinointia suorittamaa tietojen keräämistä.
Estä Googlen uudelleenmarkkinointia suorittama tietojen kerääminen.

Visual Website Optimizer

Sivustollamme on käytössä Visual Website Optimizer, jonka tarjoaa Wingify (14th Floor, KLJ Tower North, Netaji Subhash Place, Pitam Pura, Delhi 110034, Intia; myöhemmin: Visual Website Optimizer). Sitä käytetään A/B-testaukseen. Visual Website Optimizer asettaa evästeitä tunnistaakseen kävijän uudelleen ja analysoidakseen sivuston käyttöä.

Tietosuojan taso vastaa tietosuojalauseketta, joka varmistetaan EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen art. 93 kohta 2 testausmenetelmän mukaisesti, art. 46 kohta 2c.

Evästeiden avulla kerätyt tiedot siitä, miten käytät tätä sivustoa, siirretään ja tallennetaan useimmissa tapauksissa Visual Website Optimizerin serverille. Voit estää selaintasi tallentamasta evästeitä. Huomautamme kuitenkin, ettet siinä tapauksessa välttämättä pysty käyttämään kaikkia sivuston toimintoja.

Voit estää Visual Website Optimizer -seurannan milloin tahansa seuraamalla ohjeita sivustolla https://vwo.com/opt-out/.

Lisää tietoa löydät Visual Website Optimizerin tietosuojaosiosta.

Et ole kieltänyt tietojen keräämistä Visual Website Optimizerin toimesta.
Kiellä tietojen kerääminen Visual Website Optimizerin toimesta.

Google Adwords -konversio

Käytämme Google Adwords -teknologiaa ulkoisilla sivustoilla, jotta meidän tarjouksemme saisivat näkyvyyttä. Saamme mainoskampanjoista tietoa, jonka avulla selvitämme, kuinka toimivia yksittäiset mainostoimenpiteet ovat. Näin voimme näyttää sinua kiinnostavia mainoksia, rakentaa sivustomme kiinnostavammaksi ja seurata mainoskustannuksista.

Google toimittaa mainokset ns. ”ad server”-teknologian avulla. Tässä apuna käytetään ad server -evästeitä, jotka käyttävät tulosten mittaamisen erilaisia parametrejä (esim. ilmoitusten asettelu tai käyttäjän klikkaukset). Jos siirryt sivustollemme Google-mainoksen kautta, tallentaa Google Adwords evästeen tietokoneellesi. Eväste on useimmiten voimassa 30 päivän ajan eikä sen avulla voida tunnistaa sinua henkilökohtaisesti. Evästeeseen tallentuu analysointitiedoiksi uniikki evästetunniste, mainosnäyttöjen määrä (frequency), viimeinen mainosnäyttö (olennaista post-view-konversiolle) sekä opt-out-tiedot (merkintä siitä, että käyttäjä ei enää halua tulla puhutelluksi).

Nämä evästeet mahdollistavat Googlen tunnistaa internetselaimesi uudelleen. Jos vierailet tietyillä Google Adwords -asiakkaan sivuston sivuilla ja tietokoneellesi tallentunut eväste ei ole vielä vanhentunut, saavat Google ja sen asiakas tiedon siitä, että olet klikannut mainosta ja siirtynyt sitä kautta sivustolle. Jokaisella Adwords-asiakkaalla on oma eväste eikä niitä voi jäljittää muille sivustoille. Me emme kerää tai käsittele kyseisissä mainostoimenpiteissä henkilötietoja. Saamme Googlelta käyttöömme tilastollista tietoa, jonka perusteella näemme, mitkä mainostoimenpiteet ovat erityisen tehokkaita. Muuta tietoa tästä emme saa emmekä pysty tunnistamaan käyttäjiä tämän tiedon avulla.

Selaimesi muodostaa automaattisesti yhteyden Google-serveriin sivustolla olevan markkinointityökalun ansiosta. Me emme voi vaikuttaa siihen, kuinka paljon ja miten tämän työkalun avulla saatavia tietoja hyödynnetään. Me tiedämme ainoastaan, että AdWords-konversion avulla Google saa tiedon siitä, että olet siirtynyt kyseessä olevalle sivustomme osalle tai klikannut meidän mainostamme. Jos sinulla on tili jossain Googlen palvelussa, voi Google yhdistää vierailun tiliisi. Vaikka sinulla ei olisikaan Google-tiliä tai et ole kirjautunut tilillesi, on mahdollista, että palveluntarjoaja kerää ja tallentaa IP-osoitteesi.

Voit estää osallistumisen tällaiseen seurantaan seuraavilla tavoilla:
a) selaimen asetuksella, erityisesti kolmansien osapuolten evästeet estämällä et saa kolmansien osapuolten mainoksia;
b) estämällä konversioseurannan evästeet selainasetuksissa (estä evästeet osoitteesta ”www.googleadservices.com” https://www.google.com/settings/ads), asetukset nollaantuvat, kun tyhjennät evästeet;
c) estämällä mielenkiintoon perustuvat mainokset tarjoajilta, jotka ovat osa ”About Ads”-kampanjaa (http://www.aboutads.info/choices), asetukset nollaantuvat, kun tyhjennät evästeet;
d) pysyvällä estämisellä Firefox, Internet Explorer tai Google Chrome -selaimessa osoitteessa https://support.google.com/ads/answer/7395996. Huomautamme, että silloin kaikki valikoiman toiminnot eivät välttämättä toimi.

Tietojen käsittelyn oikeudellinen perusta on oikeutettu intressi EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen art. 6 kohta 1 S. 1f mukaisesti. Lisää Googlen tietosuojasta löytyy täältä: https://policies.google.com/privacy ja https://services.google.com/sitestats/fi.html. Vaihtoehtoisesti voit vierailla Network Advertising Initiativen (NAI) verkkosivuilla http://www.networkadvertising.org. Google noudattaa EU:n ja USA:n privacy shield -järjestelyä, https://www.privacyshield.gov/EU-US-Framework.

Bing-Ads

Verkkotarjouksemme käyttävät lisäksi konversioseurantaa, jonka tarjoaa Microsoft Corporation, (One Microsoft Way, Redmond, WA 98052-6399, USA). Jos siirryt Microsoft Bing -mainoksen kautta sivustollemme, asettaa Microsoft Bing Ads evästeen laitteellesi. Näin Microsoft Bing ja me tunnistamme, että joku on klikannut mainosta ja siirtynyt sitä kautta sivustollemme ja tullut etukäteen määritellylle konversiosivulle. Me saamme tietää ainoastaan kokonaismäärän käyttäjistä, jotka ovat tulleet Bing-mainoksen kautta konversiosivulle.

Mitään henkilökohtaisia tietoja käyttäjän henkilöllisyydestä ei jaeta. Jos et halua osallistua seurantaan, voit estää tähän tarvittavan evästeen asettamisen, esim. selainasetuksella, joka estää evästeiden automaattisen asentamisen. Lisää tietoa tietosuojasta ja Microsoft Bing -evästeistä löytyy Microsoftin verkkosivulta.

YOUTUBE-videoiden LIITTÄMINEN

Olemme liittäneet sivustollemme YouTubeen tallennettuja videoita, jotka ovat toistettavissa suoraan sivustoltamme. YouTube on multimediapalvelu, jonka tarjoaa YouTube LLC, 901 Cherry Ave., San Bruno, CA 94066, USA (”YouTube”), Google LLC:n konserniyhtiö, Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA (”Google”). Jos henkilökohtaisia tietoja siirtyy USA:han, noudattavat Google ja konserniyhtiö YouTube EU-US Privacy Shield -järjestelmää. Oikeudellinen perusta on EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen art. 6 kohta 1f, harkinnanvaraisesti meidän oikeutettuun intressiimme video- ja kuvasisältöjen liittämisestä.

Vieraillessasi verkkosivustollamme saavat YouTube ja Google tiedon siitä, että olet avannut kyseisen sivustomme alasivun. Tämä tapahtuu, vaikka et olisi kirjautunut sisään YouTubeen tai Googleen. YouTube ja Google käyttävät tietoja mainontaan, markkinatutkimukseen ja sivustonsa tarpeen mukaiseen muokkaamiseen. Jos olet kirjautuneena YouTube- tai Google-tilillesi ja avaat YouTuben meidän sivustollamme, voivat YouTube ja Google yhdistää tämän tiliisi. Jos et halua näin tapahtuvan, tulee sinun kirjautua ulos Googlesta ennen YouTuben avaamista meidän sivustollamme.

Voit estää evästeet selaimestasi, kuten aiemmin on opastettu. Voit myös estää Googlea keräämästä ja käyttämästä tietoa, jonka evästeet muodostavat siitä, kuinka käytät sivua Googlen mainosasetuksissa, jossa sinun tulee estää kohdennetut verkkomainokset. Tällöin Google näyttää ainoastaan kohdentamattomia mainoksia.

Lisää tietoa löydät Googlen tietosuojaselosteesta, joka pätee myös YouTube-palveluun.

MUUT TIETOJEN VASTAANOTTAJAT

Meidän keräämiämme tietoja annetaan eteenpäin ainoastaan, jos se on sopimuksen täyttämisen tai verkkosivuston teknisen toimivuuden takaamisen kannalta välttämätöntä tai sikäli kun tietojen siirtoon on jokin muu oikeudellinen perusta.

Osa tietojen käsittelystä voi tapahtua meidän palveluntarjoajiemme toimesta. Tässä tietosuojaselosteessa mainittujen palveluntarjoajien lisäksi tähän kuuluvat erityisesti tietokonekeskukset, jotka tallentavat sivustomme ja tietokantamme, IT-tarjoajat, jotka hoitavat järjestelmiämme, konsultit, tavarantoimittajat, huolitsijat, postipalvelut ja ompelimot. Jos välitämme tietoja palveluntarjoajille, tulee heidän käyttää niitä ainoastaan toimintansa täyttämiseen. Olemme valinneet ja valtuuttaneet palveluntarjoajat huolellisesti. Ne ovat sidottuja ohjeisiimme sopimusperusteisesti ja käyttävät tarvittavia teknisiä ja organisatorisia toimenpiteitä suojatakseen kyseessä olevien henkilöiden oikeuksia. Me kontrolloimme palveluntarjoajiamme säännöllisesti.

Edellä mainitun tietojen käsittelyn oikeudellinen perusta on EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen art. 6 kohta 1f.

Tämän lisäksi tietoja voidaan luovuttaa viranomaiskyselyihin, oikeuden päätöksiin tai oikeudenkäynteihin liittyen, sikäli kun se oikeudellisesti on tarpeellista.

TALLENNUSAIKA

Pidämme henkilötietoja tallennettuna periaatteessa ainoastaan niin kauan, kun se tietojen keräämisen sopimuksellisten tai oikeudellisten velvollisuuksien vuoksi on tarpeellista. Tämän jälkeen poistamme ne viipymättä, ellemme tarvitse tietoja oikeudellisen vanhenemisajan puitteissa siviilioikeudellisten vaateiden todistustarkoituksiin tai oikeudellisen säilytysvelvollisuuden vuoksi.

Todistustarkoituksissa meidän on säilytettävä sopimustietoja kolme vuotta sen vuoden lopusta lukien, jolloin liikesuhde asiakkaan kanssa on loppunut. Mahdolliset vaateet vanhenevat oikeudellisen vanhenemisajan mukaan aikaisintaan silloin.

Sen jälkeen meidän on mahdollisesti vielä säilytettävä tietoja kirjanpidollisista syistä. Tähän meitä sitoo oikeudellinen dokumentointivelvollisuus, joka voi olla peräisin kauppalaista, verolaista, lainalaista, rahanpesulaista tai arvopaperikauppalaista. Näissä laeissa säädetyt asiakirjojen säilyttämisen määräajat vaihtelevat kahdesta kymmeneen vuoteen.

OIKEUTESI

Kulloinkin kyseessä olevan oikeudellisen ehdon kohdalla sinua suojaavat seuraavat oikeudelliset tietosuojaoikeudet:

Voit myös kääntyä PETER HAHNin kotipaikan tietosuojaviranomaisen puoleen: Tietosuojavaltuutetun toimisto, PL 800, 00521 Helsinki. Vaihtoehtoisesti voit kääntyä oman kotipaikkasi tietosuojaviranomaisen puoleen, jolloin asia välitetään siitä vastaavalle viranomaiselle.

TIETOSUOJA

Huolehdimme tietosuojan teknisten toimenpiteiden avulla. Kiinnitämme erityistä huomiota sinun henkilötietoihisi tietojensiirron aikana sekä kolmansien osapuolten tietojensaantiin. Käytämme näissä ajanmukaista tekniikkaa. Verkkosivustolla antamiasi henkilötietoja suojaamme Standard Secure Sockets Layer -menetelmällä (SSL), joka suojaa sinne syötettyjä tietoja.

TIETOSUOJASELOSTEEN MUUTOKSET

Päivitämme ajoittain tätä tietosuojaselostetta, esimerkiksi kun muokkaamme sivustoamme tai kun oikeudelliset johtosäännöt muuttuvat.

© PETER HAHN – Päivitetty toukokuussa 2018

Maksu laskulla
Mukavaa ja turvallista
ERINOMAISTA PALVELUA
Jotta olisit tyytyväinen
Palautus
Helppoa ja maksutonta
Tilauspalvelu
0106667577