Olemme täällä sinua varten verkkokaupassa ja puhelimitse numerossa 0106667577. Palautusoikeus jopa 30 päivää!

Olemme täällä sinua varten verkkokaupassa ja puhelimitse numerossa 0106667577. Palautusoikeus jopa 30 päivää!

Tencel

TENCEL™-kuitujen ainutlaatuiset ominaisuudet huomaa heti: ne ovat ihoystävällisiä ja pehmeän tuntuisia ja hengittävät erinomaisesti. Ainutlaatuiset fysikaaliset ominaisuudet tekevät TENCEL™-tekstiileistä suosittuja. Ne ovat puuvillaa imukykyisempiä, silkkiä pehmeämpiä ja pellavaa viileämpiä.

TENCEL™-tuoteperhe koostuu kahdesta erilaisesta kuitutyypistä, jotka antavat kullekin vaatteelle parhaat mahdolliset tuoteominaisuudet:

1. Lyocell
Kestävät TENCEL™ Lyocell -kuidut valmistetaan erityistä menetelmää käyttäen. Materiaalina käytetään viskoosinkin valmistuksessa käytettävää puuta. Valmistuksessa syntyvä selluloosa irrotetaan ja siitä valmistetaan kuituja. Kyseessä on siis kestävästä metsätaloudesta syntyvä materiaali. Suljetun tuotantoympyrän ansiosta tuotanto on erityisen ympäristöystävällistä.

Lenzingin kehittämässä menetelmässä valmistusprosessissa käytettävä liuote voidaan kerätä takaisin 99 %:sesti ja hyödyntää prosessissa aina uudestaan. Sama koskee myös prosessissa käytettävää vettä, joka käytetään aina uudestaan. Näiden kahden suljetun tuotantoympyrän ansiosta Lyocellin tuotannossa syntyy erittäin vähän päästöjä.

2. Modal
TENCEL™ Modal valmistetaan Itävallan Lenzingissä luonnollisesta materiaalista pyökistä ainutlaatuista valmistusprosessia hyödyntäen. Kuidut ovat erityisen pehmeitä ja ihoystävällisiä taaten samalla upeat värit.

Kuidut valmistetaan symbioottista menetelmää käyttäen. Raaka-aine selluloosa valmistetaan samassa paikassa kuin itse modaalikuidut. Tämän ansiosta tuotanto säästää energiaa ja resursseja.

Kuitujen pehmeys yhdistettynä imukykyisyyteen antaa niille erinomaisia ominaisuuksia ja tekee niistä erittäin hyvän yhdistelmän puuvillan kanssa.

Maksu laskulla
Mukavaa ja turvallista
ERINOMAISTA PALVELUA
Jotta olisit tyytyväinen
Palautus
Helppoa ja maksutonta
Tilauspalvelu
0106667577
PETER HAHN Tilauspalvelu
0106667577


Maanantaista perjantaihin klo 9–16.30, lauantaina suljettu.

Tai sähköpostilla osoitteessa
asiakaspalvelu@peterhahn.fi