Olemme täällä sinua varten verkkokaupassa ja puhelimitse numerossa 0106667577. Palautusoikeus jopa 30 päivää!

Olemme täällä sinua varten verkkokaupassa ja puhelimitse numerossa 0106667577. Palautusoikeus jopa 30 päivää!

STANDARD 100 by OEKO-TEX®

Ihmisekologian kannalta turvallisia tuoteita asiakkaillemme STANDARD 100 by OEKO-TEX® -järjestelmän avulla.

Vuonna 1992 kehitetty STANDARD 100 by OEKO-TEX® on hyväksytty sertifioimisjärjestelmä ja kaikentyyppisten tutkitusti haitta-aineettomien tekstiilituotteiden maailmanlaajuisesti käytetyin tunnusmerkki. Oeko-Tex-sertifikaatteja on myönnetty n. 10 000 valmistajalle lähes sadassa maassa (tilanne huhtikuussa 2017).

STANDARD 100 by OEKO-TEX® -sertifikaatti voidaan myöntää tekstiili- ja vaatetusalan raaka-aineille sekä väli- ja lopputuotteille kaikissa valmistusvaiheissa sekä käytettäville lisämateriaaleille (esim. napeille). Tekstiilituotteet testataan useiden satojen säänneltyjen aineiden osalta, jotka on luokiteltu 17 haitta-aineryhmään. Tällöin testattavista näytteistä tutkitaan mm. laissa kielletyt tai säännellyt aineosat, kuten kielletyt atsovärit, formaldehydi ja nikkeli, mutta myös nykytietämyksen mukaan terveydelle haitalliset tai ympäristöön vaikuttavat aineet, jotka eivät vielä ole sääntelyn alaisia tai lailla kiellettyjä. Testauskriteerit ja raja-arvot ylittävät siten moninkertaisesti kansallisesti ja kansainväisesti määritellyt tavoitteet.

Markkinoilla olevien tuotteiden säännölliset tarkastukset auttavat noudattamaan vaadittuja kriteerejä ja ylläpitävät korkeaa tuoteturvallisuutta. Laboratoriokokeet tehdään riippumattomissa testauslaitoksissa, ja ne perustuvat kattavaan kriteeristöön, joka päivitetään vuosittain tehokkaan kuluttajansuojan kannalta.

Saksan liittotasavallan Verbraucherinitiative e.V. -kuluttajajärjestön arvion mukaan STANDARD 100 by OEKO-TEX® saa kokonaisarvosanan "suositeltava", sillä kyse on tarkasti säädellystä tuotemerkistä, joka edistää terveyden kannalta parempien tekstiilien valmistusta.

Maksu laskulla
Mukavaa ja turvallista
ERINOMAISTA PALVELUA
Jotta olisit tyytyväinen
Palautus
Helppoa ja maksutonta
Tilauspalvelu
0106667577
PETER HAHN Tilauspalvelu
0106667577


Maanantaista perjantaihin klo 9–16.30, lauantaina suljettu.

Tai sähköpostilla osoitteessa
asiakaspalvelu@peterhahn.fi