Olemme täällä sinua varten verkkokaupassa ja puhelimitse numerossa 0106667577. Palautusoikeus jopa 30 päivää!

Olemme täällä sinua varten verkkokaupassa ja puhelimitse numerossa 0106667577. Palautusoikeus jopa 30 päivää!

Maksuvaihtoehdot

Maksaminen

Tuotteet maksetaan laskulla, joka toimitetaan tuotepaketin mukana. Myönnämme laskulle 30 päivää maksuaikaa laskun päiväyksestä lukien. Tuotteet ovat myyjän omaisuutta, kunnes ne on kokonaan maksettu. Maksun myöhästyessä perimme laskussa mainitun viivästyskoron. Koska käytössämme ei ole postiennakkoa, pidätämme oikeuden jakaa tilaus useampaan erään yrityksen luototusrajojen puitteissa.
Tiedoksi uusille asiakkaille: Meillä voit maksaa halutessasi jo ensimmäisestä tilauksestasi alkaen täysin riskittömästi laskulla. Tällöin toimitus saattaa viivästyä hieman osoitteen kertaluontoisen varmistamisen vuoksi. Seuraavissa tilauksissa lähetämme heti saatavilla olevat tuotteet noin päivän sisällä tilauksesta.


Korttimaksu

Voit maksaa ostoksesi verkkokaupassa kortilla. Hyväksymme Visan ja Mastercardin. Ilmoita korttisi numero, voimassaolopäivä ja kortin kääntöpuolella oleva kolminumeroinen CVC-koodi. Emme veloita lisämaksuja.

Tietosi siirretään turvallisesti SSL-salauksella.

Kortilla maksettaessa veloitamme summan vasta sitten, kun tavarat lähetetään varastoltamme. Tavaroita palauttaessasi hyvitämme summan välittömästi korttitilillesi.

Lähetyspalvelu

Toimituskulut

Laskun loppusummaan lisätään pakkaus- ja postikulut, jotka ovat 5,90 euroa. Mikäli saman tilauksen tuotteet toimitetaan osatoimituksina, pakkaus- ja postikulut peritään kuitenkin vain yhden kerran. Tilaajalle ei koidu muita kuluja.
Toimituspäivänä siirrämme tavarat lähetysvaiheeseen, joka lähetystavasta riippuen voi kestää yhden tai useampia päiviä.
Toimitamme pakettimme Suomeen lähetyskeskuksestamme Saksan Winterbachista. Siellä paketit pakataan hellävaraisena käsityönä ja tarkistetaan huolellisesti. Teemme parhaamme, jotta saat pakettisi mahdollisimman nopeasti.


Tilausten toimittaminen

Tuotteet toimitetaan postitse lähimpään postitoimipaikkaan kaikkialle Suomeen Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Voidaksemme toimittaa tuotteet tarvitsemme vastaanottajan täydellisen katuosoitteen sekä puhelinnumeron ja henkilötunnuksen. Tilaajan tulee olla yli 18-vuotias. Jos tuotetta on heti saatavilla, toimitusaika on noin 14 päivää. Toivomuksestasi tuotteet voidaan toimittaa perille myös myöhempänä ajankohtana.


Poikkeava toimitusosoite

Voit tilata tuotteitamme ilman lisäkuluja myös muuhun kuin omaan vakituiseen osoitteeseesi. Merkitse vain haluamasi toimitusosoite tilauslomakkeeseen. Voit esimerkiksi tilata lahjaksi, jolloin toimitamme tuotteet lahjan saajan osoitteeseen ja laskun sinulle. Samoin voit tilata omaan väliaikaiseen osoitteeseesi.


Tilauksen seuranta

Tilauksen seuranta on mahdollista pakettien osalta. Lähetyksen vahvistussähköpostista tai Oma tili -osiosta löydät linkin lähetysseurantaan, josta voit milloin vain tarkistaa lähetyksesi senhetkisen tilanteen.


Osatoimitus

Jos kaikki tilauksesi tuotteet eivät ole heti saatavilla, saat ensin osittaisen toimituksen. Tilausvahvistusviestistäsi tai Oma tili -alueelta näet, milloin toimittamatta jääneet tuotteet lähetetään. Emme laskuta jälkitoimituksista erillisiä postikuluja.


Useita tilauksia yhtenä päivänä

Käsittelemme kaikki saman päivän aikana tekemäsi tilaukset yhtenä kokonaistilauksena, riippumatta siitä, onko tilaus tehty verkkokaupassa vai puhelimitse, ja toimitamme tuotteet yhtenä lähetyksenä, mikäli kaikkia tuotteita on saatavilla.

Palautus

Vaihto- ja palautusoikeus

Peruutusoikeus: Asiakkaalla on oikeus peruuttaa tämä sopimus neljäntoista päivän kuluessa syytä tähän ilmoittamatta. Peruutusaika on neljätoista päivää siitä päivästä lukien, jona asiakas tai tämän ilmoittama kolmas osapuoli, joka ei ole kuljetusliike, – on saanut tuotteet haltuunsa (ostettaessa yksi tai useampi tuote, jonka asiakas on tilannut samalla tilauksella, kun tuotteet toimitetaan samalla toimituskerralla)
– on saanut viimeisen tuotteen haltuunsa (ostettaessa useampia tuotteita, jotka asiakas tilannut samalla tilauksella ja jotka toimitetaan erikseen). Jos kyseeseen tulee useampi kuin yksi edellä mainituista vaihtoehdoista, peruutusaika alkaa vasta, kun asiakas tai tämän ilmoittama kolmas osapuoli, joka ei ole kuljetusliike, on saanut viimeisen tuotteen tai viimeisen osatoimituksen tai viimeisen kappaleen haltuunsa. Asiakkaan halutessa käyttää kaupan peruuttamisoikeutta tämän on ilmoitettava tästä

KIRJE
ASIAKASPALAUTUS
PETER HAHN Oy

Sopimus 5012218
01530 Vantaa

Teollisuustie 9 04300 Tuusula
puhelin 0106667577, sähköposti asiakaspalvelu@peterhahn.fi, selkeällä ilmoituksella (esim. postitse, faksitse tai sähköpostitse). Ilmoittamiseen voi käyttää oheista peruutuslomakemallia, mutta ilmoituksen voi tehdä myös vapaamuotoisesti. Peruutusoikeuden käyttämiseen riittää, että asiakas lähettää kaupan peruutusilmoituksen ennen peruutusajan päättymistä.
Peruutuksen seuraukset
Asiakkaan peruttua kaupan PETER HAHN palauttaa asiakkaalle kaikki tältä saadut maksut mukaan lukien toimituskulut (lukuun ottamatta lisämaksuja, jotka ovat aiheutuneet siitä, että asiakas on valinnut muun kuin tarjoamamme edullisen vakiotoimitustavan), välittömästi ja viimeistään neljäntoista päivän kuluessa siitä päivästä, jona ilmoitus kaupan peruuttamisesta on saapunut PETER HAHNille. Takaisinmaksu suoritetaan samalla maksutavalla kuin alkuperäinen maksutapahtuma, ellei asiakkaan kanssa ole nimenomaisesti sovittu toisin; missään tapauksessa takaisinmaksun yhteydessä ei makseta mitään muita korvauksia. PETER HAHNilla on oikeus lykätä takaisinmaksua, kunnes tilatut tuotteet on saatu takaisin tai kunnes asiakas on todistanut lähettäneensä tuotteet takaisin, riippuen siitä, kumpi ajankohta on aikaisempi.
Asiakkaan on palautettava tuote viipymättä ja viimeistään neljäntoista päivän kuluessa siitä päivästä lukien, jona asiakas on ilmoittanut meille kaupan peruuttamisesta, lähettänyt tilauksen takaisin tai luovuttanut tilauksen. Määräaikaa katsotaan noudatetuksi, kun asiakas on lähettänyt tuotteet takaisin ennen neljäntoista päivän määräajan umpeutumista. PETER HAHN vastaa tuotteiden palautuskustannuksista. Asiakkaan on korvattava tuotteiden mahdollinen arvonalennus vain, mikäli tämä johtuu tuotteiden kunnon, ominaisuuksien ja toimintatavan välttämättömän tarkastuksen ylittävästä toiminnasta.


Palautusten hyvittäminen

Maksu laskulla:
Jos olet jo maksanut laskun, hyvitämme summan käsiteltyämme palautuksen.

Maksu laskulla
Mukavaa ja turvallista
ERINOMAISTA PALVELUA
Jotta olisit tyytyväinen
Palautus
Helppoa ja maksutonta
Tilauspalvelu
0106667577
PETER HAHN Tilauspalvelu
0106667577


Maanantaista perjantaihin klo 9–16.30, lauantaina suljettu.

Tai sähköpostilla osoitteessa
asiakaspalvelu@peterhahn.fi