Olemme täällä sinua varten verkkokaupassa ja puhelimitse numerossa 0106667577. Palautusoikeus jopa 30 päivää!

Olemme täällä sinua varten verkkokaupassa ja puhelimitse numerossa 0106667577. Palautusoikeus jopa 30 päivää!

Mekkoja

Tuoteryhmät
Suodattaminen
Lajitteluperuste:
Suosituimmat
1 2 3 alkaen 7 »

sivu

sivu 1/7

Etsimme juuri sinulle sopivia huipputuotteita.
1 2 3 alkaen 7 »

sivu

sivu 1/7

Mekot A-linjasta vetoketjullisiin

Mekot ovat yhtä ainutlaatuisia ja erilaisia kuin käyttäjänsäkin. Klassista , leikkisää tai räväkkää – mekot edustavat naisellisuutta ja tuovat esiin kantajansa yksilöllisyyden. Laadukkaat mekot ovat naisellisia ja korostavat vartaloa kauniisti. Voisiko enempää toivoa? Pue vain mekko päällesi, niin asu on valmis.

Vaatekaapin kameleontti

Mekko on todellinen kameleontti. Mitään muuta vaatekappaletta ei ole saatavana yhtä monissa malleissa ja tyyleissä. Mekoissa riittää valinnanvaraa jokaiseen tilaisuuteen. Eikä siinä vielä kaikki: Yksittäisen mekon tyyliä voi helposti muuttaa yhdistämällä sen erilaisiin kenkiin, koruihin tai asusteisiin. Sama mekko muuntuu juhlavaksiiltatilaisuuteen, pelkistetyksi toimistoon ja sporttiseksi puistokävelylle.

Jokainen nainen on kokenut sen, että avaa vaatekaapin eikä löydä mitään päällepantavaa, vaikka vaatekaappi pursuaa vaatteita. Mikä mekko oikein sopii mihinkin tilanteeseen? Miten näyttää tyrmäävän hyvältä vähällä vaivalla? Mekot jaotellaan yleensä seuraaviin ryhmiin:

 • juhlamekot
 • trikoomekot
 • rantamekot
 • neulemekot.

Kaikki mekkomme on valmistettu valikoiduista materiaaleista, jotka ovat läpäisseet tiukan laadunvalvonnan seulan. Kauniit yksityiskohdat, kuten koristeelliset vetoketjutaskut, kirjailut tai kimaltelevat paljetit, viimeistelevät tyylikkään kokonaisilmeen. Tunnetut vaatemerkit tarjoavat nykyaikaisia ja trendikkäitä luomuksia, kauniita kuvioita ja mairittelevia leikkauksia jokaiselle vartalotyypille.

Mekon oston ABC

Kun ostat mekkoja verkkokaupasta, voit sovittaa niitä rauhassa kotona. Seuraavien vinkkien avulla tilaus onnistuu kerralla:

 • Tarkista mittasi ja vertaa niitä valmistajan mitoituksiin. Kun tiedät oman kokosi, valinta menee harvoin pieleen.
 • Tarkista materiaalitiedot: puuvillaa, silkkiä vai kenties kashmiria? Tuotteen sisältämät materiaalit on ilmoitettu prosenttimääräisesti.
 • Tarkista hoito-ohjemerkinnät. Ylelliset materiaalit vaativat yleensä erikoiskäsittelyä. Kaikkia vaatteita ei voi pestä pesukoneessa, vaan osa on pesetettävä kemiallisesti.

Jos ilmoitetut tuotetiedot vastaavat omia kulutus- ja hoitotottumuksiasi, voit pian päästä pukeutumaan upouuteen vaatekappaleeseen. Siihen voit aina luottaa, että tuotteemme on laadukas materiaaleiltaan ja valmistustavaltaan.

Mekko tilaisuuden mukaan

Tyylikkyyteen kuuluu pukeutuminen aina tilaisuuden vaatimalla tavalla. Erittäin laajasta valikoimasta on mukavaa etsiä ja valita omia suosikkimekkoja erilaisiin tilaisuuksiin. Seuraavassa esittelemme mekkoja, jotka on valmistettu laadukkaasti ja ylellisistä materiaaleista. Naisten kauneus on ollut niiden inspiraation lähteenä, ja nyt ne ovat valmiina korostamaan kauniisti naisten yksilöllistä tyyliä.

Iltapuku – glamouria juhlahetkiin

Täydellisessä iltapuvussa nainen kuin nainen näyttää prinsessalta. Hienostuneet leikkaukset, hienoimmat materiaalit sekä pitsin ja paljettien tapaiset kauniit yksityiskohdat tekevät iltapuvusta arvokkaan ja korostavat kantajansa ainutlaatuista kauneutta.

”Pikkumusta” ei ole enää vain musta. Konsertteihin, juhliin ja puutarhajuhliin on saatavana mekkoja useissa eri väreissä, kuvioissa ja vartaloa imartelevissa pituuksissa. Kuviollinen silkkimekko kesäjuhliin, hienosta neitsytvillasta valmistettu kotelomekko joulujuhliin tai pitsimekko ystävän illanistujaisiin – mekot ovat erilaisia, mutta silti niillä on paljon yhteistä: ne ovat tyylikkäitä, juhlavia ja erittäin laadukkaita. Ne myös istuvat kuin valetut, mikä takaa parhaan käyttömukavuuden. Juhlista voi nauttia täysin siemauksin vain, kun mekko ei kiristä tai hierrä.

Trikoomekko – pehmeä ja joustava

Trikoomekko on yksi vaatekaapin suosituimmista vaatekappaleista. Pehmeä ja joustava kangas on helppo yhdistää muihin vaatteisiin ja asusteisiin, ja lisäksi se imartelee vartaloa. Puuvilla, silkki ja viskoosi ovat joustavia, kestäviä ja helppohoitoisia materiaaleja.

Muodikkaat yksityiskohdat, kuten röyhelöt ja koristeompeleet, antavat trikoomekolle trendikkään ilmeen. Myös leikkauksissa on paljon valinnanvaraa. Miltä kuulostaisi vaikkapa klassinen A-linjainen mekko? Se on ollut suosikkimalli jo 1960-luvulta lähtien. Tai olisiko valintasi sittenkin väljä ja muodikas jättimekko?

Kaikkia mekkomalleja voi yhdistellä aina uusilla tavoilla. Talvellakin mekot näyttävät upeilta paksujen sukkahousujen kanssa, ja sopivaan, katseen vangitsevaan koruun yhdistettynä trikoomekko muuttuu käden käänteessä cocktailmekoksi.

Erilaisten hihapituuksien, rypytysten ja kaulusmallien joukosta löytyy jokaiselle naiselle uusi suosikkimekko tilanteeseen kuin tilanteeseen.

Rantamekko – kevyt ja ilmava

Täydellinen loma odottaa kevyessä ja ilmavassa rantamekossa. Kesäisen värisissä mekoissa näytät tyylikkäältä rannalla, uima-altaalla tai ihan vain kotosalla. Kesämekot näyttävät hyvältä sellaisenaan, mutta ne sopivat erinomaisesti myös vapaa-ajan mekoiksi – pukeudu kesällä esimerkiksi maksimekkoon tai yksinkertaiseen paitamekkoon.

Jotta ranta- ja vapaa-ajan mekot kuivuisivat mahdollisimman nopeasti, ne valmistetaan yleensä synteettisistä materiaaleista. Kesäiset, kukkaiset ja itämaiset kuviot sekä painatukset vievät ajatukset heti lomatunnelmiin.

Koristenauhat, rypytykset, halkiot ja muut kauniit yksityiskohdat vangitsevat katseen.

Neulemekko – mukava ja lämmin

Neulemekko on tyylikäs valinta talveen. Kauniiden neuletakkien, paksujen sukkahousujen ja saappaiden parina neulemekko on oiva vaihtoehto arkiasuksi kylmälläkin säällä. Korkokenkien ja ohuiden sukkahousujen kanssa mekko toimii myös toimistoasuna tai hienoissakin tilaisuuksissa.

Parhaasta ja pehmeimmästä villasta valmistetut mekot ihastuttavat yksinkertaisuudellaan ja tyylikkyydellään. Selkeät linjat, hillityt kuviot sekä eripituiset hihat ja mallit sopivat yhteen täydellisesti. Ja mikä parasta, neulemekko tuntuu taivaalliselta iholla.

Kuka valmistaa kauneimmat mekot?

Naisten muotia vaativaan makuun on lupa odottaa esimerkiksi sellaisilta tunnetuilta laatumerkeiltä kuin Basler, Bogner, Gerry Weber, Laurél, Riani ja monet muut. Perinteiset valmistajat tarjoavat ainutlaatuisen suuren valikoiman muodikkaita mallistoja, unohtamatta myöskään ajattomia ja laadukkaita klassikoita. Taidokkaasti viimeistelty mekko on aina muodikas ja sopii jokaiselle naiselle.

Hienoimmat materiaalit, kuten kashmir, silkki ja pehmeä neitsytvilla, takaavat parhaan käyttömukavuuden ja tuovat ripauksen ylellisyyttä arjenkin keskelle. Tarjolla on myös designer-merkkejä, joiden puettavat taideteokset luovat muotimaailman uusia trendejä. Designer-merkkejä ovat esimerkiksi

 • Fadenmeister Berlin
 • Looxent
 • Fluffy Ears
 • ja monet muut.

Pienten mutta upeiden mallistojen mekot tuovat rohkeat trendit katumuotiin ja jokaisen naisen ulottuville. Vaatteiden materiaalit ja langat valitaan huolella. Osa designer-merkeistä valmistuttaa jokaisen mekon perinteisin menetelmin ja osin jopa arvokkaana käsityönä. Joidenkin mallien valmistus voi kestää jopa muutamia päiviä.

Tällaisten mekkojen laadun näkee ja tuntee heti. Ainutlaatuiset ja luovat mallit sekä erikoismateriaalien käyttö tekevät jokaisesta mekosta ainutkertaisen. Nämä mekot sopivat naisille, joilla on oma rohkea tyyli, jotka rakastavat vaatteita ja jotka haluavat ilmaista itseään tyylikkäillä vaatteilla.

Maksu laskulla
Mukavaa ja turvallista
ERINOMAISTA PALVELUA
Jotta olisit tyytyväinen
Palautus
Helppoa ja maksutonta
Tilauspalvelu
0106667577
PETER HAHN Tilauspalvelu
0106667577


Maanantaista perjantaihin klo 9–16.30, lauantaina suljettu.

Tai sähköpostilla osoitteessa
asiakaspalvelu@peterhahn.fi