Olemme täällä sinua varten verkkokaupassa ja puhelimitse numerossa 0106667577. Palautusoikeus jopa 30 päivää!

Olemme täällä sinua varten verkkokaupassa ja puhelimitse numerossa 0106667577. Palautusoikeus jopa 30 päivää!

Looxent

Looxent

Looxent tekee muodista hauskaa: ajanmukaisista perusvaatteista ja erityisistä, näyttävistä vaatteista voidaan yhdistellä yhä uusia lookeja yksilölliseen tyyliin.

Tuoteryhmät
Suodattaminen
Lajitteluperuste:
Suosituimmat
1 alkaen 2 »

sivu

sivu 1/2

Etsimme juuri sinulle sopivia huipputuotteita.
1 alkaen 2 »

sivu

sivu 1/2

LOOXENT – muotia satumaisille naisille, jotka säteilevät elämäniloa

LOOXENTin rennon moderni mallisto on kuin tehty sinulle, dynaaminen nainen, joka haluat levittää ympärillesi elämäniloa ja heijastaa tätä positiivisuutta myös pukeutumisellasi. LOOXENTin ansiosta voit yhdistellä niin kuin haluat: sporttista tyyliä elegantteihin malleihin, huippumuotia perusvaatteisiin. Sillä juuri siinä piilee LOOXENTin vahvuus: kaikki mallit sointuvat hienosti toisiinsa.

Looxent
Merkki, jonka intohimo kohdistuu uusimpiin trendeihin.

Kokeiletko mielelläsi uutta, haetko uusia tuulia elämääsi, löydätkö ennakkoluulottomalla tavallasi nopeasti yhteyden toisiin ihmisiin? Siinä tapauksessa rakastat LOOXENTia. Sillä LOOXENT ilmaisee elämäntyyliäsi. LOOXENTin muoti on yhtä värikästä ja lennokasta kuin elämäkin – ja sopii siksi juuri sinulle. Bleisereitä ja paitoja, housuja ja hameita, jakkuja ja takkeja voidaan yhdistellä vapaasti toisiinsa. Päätä joka päivä uudelleen, minkä LOOXENT-lookin haluat pukea yllesi. Tuo näyttävyyttä asuusi väriltään ja tyyliltään sointuvilla LOOXENT-malliston asusteilla, joita voit tilata yksinoikeudella täältä LOOXENT-verkkokaupasta.

Looxent Looxent
Joka päivä, kaikissa tilanteissa – aina sopiva asu!

LOOXENT hemmottelee sinua laadukkailla luonnonkuiduilla, kuten puuvillalla, silkillä, uudella villalla ja pehmeästi laskeutuvalla viskoosilla – ja yllättää myös innovatiivisilla, teknisillä materiaaleilla. LOOXENT on muotia ajan sykkeessä. Linjat ovat vartalonmyötäisiä ja vakuuttavat erinomaisella istuvuudellaan. Voimakkaita värejä suosiva design erottuu massasta ja korostaa näin myös positiivista asennettasi.

Looxent
Maksu laskulla
Mukavaa ja turvallista
ERINOMAISTA PALVELUA
Jotta olisit tyytyväinen
Palautus
Helppoa ja maksutonta
Tilauspalvelu
0106667577
PETER HAHN Tilauspalvelu
0106667577


Maanantaista perjantaihin klo 9–16.30, lauantaina suljettu.

Tai sähköpostilla osoitteessa
asiakaspalvelu@peterhahn.fi