Kauppaehdot

Tuotteidemme tarkka toimitusaika on nähtävillä kyseisen tuotteen sivulla.

Klikkaamalla Lähetä tilaus -painiketta sitoudut tilaamaan ostoskorissa olevat tavarat. Tilausvahvistus lähtee välittömästi tilauksesi vastaanoton jälkeen automaattisella sähköpostiviestillä. Tämän sähköpostivahvistuksen myötä kauppasopimus astuu voimaan.

Tilausten toimittaminen

Tuotteet toimitetaan postitse lähimpään postitoimipaikkaan kaikkialle Suomeen Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Voidaksemme toimittaa tuotteet tarvitsemme vastaanottajan täy – dellisen katuosoitteen sekä puhelinnumeron ja henkilötun – nuksen. Tilaajan tulee olla yli 18-vuotias. Jos tuotetta on heti saatavilla, toimitusaika on noin 14 päivää. Toivomuk sestasi tuotteet voidaan toimittaa perille myös myöhem pänä ajankohtana.

Toimituskulut

Laskun loppusummaan lisätään pakkaus- ja postikulut, jotka ovat 5,90 euroa. Mikäli saman tilauksen tuotteet toimitetaan osatoimituksina, pakkaus- ja postikulut peri tään kuitenkin vain yhden kerran. Tilaajalle ei koidu muita kuluja.

Toimittamatta jättäminen

PETER HAHN pidättää oikeuden olla toimittamatta tilausta luottotietoihin, puutteellisiin henkilötietoihin tai muihin vastaaviin seikkoihin vedoten.

Poikkeava toimitusosoite

Voit tilata tuotteitamme ilman lisäkuluja myös muuhun kuin omaan vakituiseen osoitteeseesi. Merkitse vain haluamasi toimitusosoite tilauslomakkeeseen. Voit esimerkiksi tilata lahjaksi, jolloin toimitamme tuotteet lahjan saajan osoitteeseen ja laskun sinulle. Samoin voit tilata omaan väliaikaiseen osoitteeseesi.

Maksaminen

Tuotteet maksetaan laskulla, joka toimitetaan tuote – paketin mukana. Myönnämme laskulle 30 päivää maksu – aikaa laskun päiväyksestä lukien. Tuotteet ovat myyjän omaisuutta, kunnes ne on kokonaan maksettu. Maksun myöhästyessä perimme laskussa mainitun viivästyskoron. Koska käytössämme ei ole postiennakkoa, pidätämme oikeuden jakaa tilaus useampaan erään yrityksen luototusrajojen puitteissa.

Vaihto- ja palautusoikeus

Peruutusoikeus: Asiakkaalla on oikeus peruuttaa tämä sopimus neljäntoista päivän kuluessa syytä tähän ilmoittamatta. Peruutusaika on neljätoista päivää siitä päivästä lukien, jona asiakas tai tämän ilmoittama kolmas osapuoli, joka ei ole kuljetusliike, – on saanut tuotteet haltuunsa (ostettaessa yksi tai useampi tuote, jonka asiakas on tilannut samalla tilauksella, kun tuotteet toimitetaan samalla toimituskerralla) – on saanut viimeisen tuotteen haltuunsa (ostettaessa useampia tuotteita, jotka asiakas tilannut samalla tilauksella ja jotka toimitetaan erikseen). Jos kyseeseen tulee useampi kuin yksi edellä mainituista vaihtoehdoista, peruutusaika alkaa vasta, kun asiakas tai tämän ilmoittama kolmas osapuoli, joka ei ole kuljetusliike, on saanut viimeisen tuotteen tai viimeisen osatoimituksen tai viimeisen kappaleen haltuunsa. Asiakkaan halutessa käyttää kaupan peruuttamisoikeutta tämän on ilmoitettava tästä

KIRJE
ASIAKASPALAUTUS
PETER HAHN Oy
Teollisuustie 9
04300 Tuusula

puhelin 0106667577, sähköposti asiakaspalvelu@peterhahn.fi, selkeällä ilmoituksella (esim. postitse, faksitse tai sähköpostitse). Ilmoittamiseen voi käyttää oheista peruutuslomakemallia, mutta ilmoituksen voi tehdä myös vapaamuotoisesti. Peruutusoikeuden käyttämiseen riittää, että asiakas lähettää kaupan peruutusilmoituksen ennen peruutusajan päättymistä. Peruutuksen seuraukset Asiakkaan peruttua kaupan PETER HAHN palauttaa asiakkaalle kaikki tältä saadut maksut mukaan lukien toimituskulut (lukuun ottamatta lisämaksuja, jotka ovat aiheutuneet siitä, että asiakas on valinnut muun kuin tarjoamamme edullisen vakiotoimitustavan), välittömästi ja viimeistään neljäntoista päivän kuluessa siitä päivästä, jona ilmoitus kaupan peruuttamisesta on saapunut PETER HAHNille. Takaisinmaksu suoritetaan samalla maksutavalla kuin alkuperäinen maksutapahtuma, ellei asiakkaan kanssa ole nimenomaisesti sovittu toisin; missään tapauksessa takaisinmaksun yhteydessä ei makseta mitään muita korvauksia. PETER HAHNilla on oikeus lykätä takaisinmaksua, kunnes tilatut tuotteet on saatu takaisin tai kunnes asiakas on todistanut lähettäneensä tuotteet takaisin, riippuen siitä, kumpi ajankohta on aikaisempi. Asiakkaan on palautettava tuote viipymättä ja viimeistään neljäntoista päivän kuluessa siitä päivästä lukien, jona asiakas on ilmoittanut meille kaupan peruuttamisesta, lähettänyt tilauksen takaisin tai luovuttanut tilauksen. Määräaikaa katsotaan noudatetuksi, kun asiakas on lähettänyt tuotteet takaisin ennen neljäntoista päivän määräajan umpeutumista. PETER HAHN vastaa tuotteiden palautuskustannuksista. Asiakkaan on korvattava tuotteiden mahdollinen arvonalennus vain, mikäli tämä johtuu tuotteiden kunnon, ominaisuuksien ja toimintatavan välttämättömän tarkastuksen ylittävästä toiminnasta.

Palautuslomake

Jos haluat palauttaa tilaamasi tuotteen, käytä tätä lomaketta. Täytä lomake ja lähetä se osoitteeseen Posti Oy / Peter Hahn · Tikkurilantie 148 ovet D48-50 · 01530 Vantaa
asiakaspalvelu@peterhahn.fi
Haluan palauttaa seuraavat tilaamani tuotteet:

Tilattu (pvm) / saatu (pvm):
Tilaajan nimi / osoite

Päivämäärä / tilaajan allekirjoitus (vain kirjallisissa palautelomakkeissa)

Tuotteen virheistä huomauttaminen

Laaduntarkkailumme valvoo säännöllisesti ensiluokkaisten tuot teidemme tasoa. Jos saamassasi PETER HAHN -tuotteessa kuitenkin ilmenee jokin materiaali- tai valmistusvirhe, vas taamme tuotteen virheistä myös 14 päivän jälkeen. Pyydäm – me sinua virheen havaittuasi ottamaan yhteyttä asiakaspal veluumme välit tömästi, jotta voimme korjata tilanteen mahdollisimman pian.

Tietosuoja

Kaikki saamamme asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti henki lötietolain mukaisesti. PETER HAHN voi kuitenkin käyttää ja luo vuttaa asiakasrekisterissään olevia osoitetietoja suoramarkkinointiin, mikäli asiakas ei tätä kiellä.

Hintojen voimassaoloaika

Kuvaston hinnat ovat voimassa, kunnes tuote esitellään uudessa kuvastossa. Kuvaston voimassa – oloaikana hinnat voivat muuttua PETER HAHNista riippumattomista syistä. PETER HAHN ei vastaa kuvastossa mahdollisesti ilmenevistä paino virheistä.

Valitusmenettely/sovittelu

15.2.2016 alkaen EU-komissio tarjoaa alustan tuomioistuimen ulkopuoliseen sovitteluun. Tämä antaa kuluttajille mahdollisuuden selvittää verkkotilauksiin liittyviä riitatapauksia aluksi ilman oikeudenkäyntiä. Sovittelualusta löytyy ulkoisesta linkistä osoitteesta http://ec.europa.eu/consumers/odr/. Meidän sähköpostiosoitteemme on asiakaspalvelu@peterhahn.fi

 

Lataa kauppaehdot PDF-muodossa

Lataa kauppaehdot täältä.
Tarvitset PDF-dokumenttien katseluun Adobe Acrobat Reader -ohjelman.

 

Maksu laskulla
Mukavaa ja turvallista
Palautusoikeus
14 päivää
Palautus
Helppoa ja maksutonta
Tilauspalvelu
0106667577