Olemme täällä sinua varten verkkokaupassa ja puhelimitse numerossa 0106667577. Palautusoikeus jopa 30 päivää!

Olemme täällä sinua varten verkkokaupassa ja puhelimitse numerossa 0106667577. Palautusoikeus jopa 30 päivää!

Irisette

Tuoteryhmät
Suodattaminen
Lajitteluperuste:
Suosituimmat
1 /1

sivu

sivu 1/1

Etsimme juuri sinulle sopivia huipputuotteita.
1 /1

sivu

sivu 1/1

IRISETTE: tasokasta asumista ja nukkumista

Merkki on osoittanut alusta asti rohkeutta väriin ja moderneihin kuoseihin.Irisette-petivaatteita on tarjolla eri tyylisuunnissa klassisista muodikkaisiin ja leikkisiin sekä hillityn tyylikkäisiin. Monipuolisen valikoiman ansiosta jokainen voi sovittaa Petivaatteet yksilölliseen makuunsa ja asuntonsa sisustukseen. Samalla monipuolisuus mahdollistaa uuden ilmapiirin luomisen yhä uudelleen.

FilosofiaTuotemerkin menestys ei perustu ainoastaan sen kirjaviin, moderneihin kuoseihin. Irisette-petivaatteet saavat pisteitä myös helppohoitoisuudesta ja silityksen tarpeettomuudesta. Lisäksi ne tuntuvat miellyttäviltä iholla ja ovat harsonohuita ja kevyitä. Korkea laatu näkyy lisäksi käytetyissä materiaaleissa: Irisette-petivaatteissa käytetään vain pitkäkuituisia puuvillalajikkeita. Peittojen ja tyynyjen sisus on kanadalaista, I-luokkaista hanhen höyhentä. Kevyet kesäpeitot on täytetty villisilkillä.

HistoriaYritys on yksi Saksan menestyksekkäimmistä tekstiiliyrityksistä. Se sai alkunsa 1950-luvulla kauniissa Schwarzwaldissa. Siellä Irisette keksii kirjavat petivaatteet, joista se tunnetaan tänäkin päivänä. Aluksi petivaatteissa käytettävät, kirjavat kankaat kudotaan. Myöhemmin aletaan käyttää erityistä painatusmenetelmää, joka avaa uusien suunnittelumahdollisuuksien koko kirjon. Nykyään yritys valmistaa lakanoiden ohella myös peittoja ja tyynyjä, patjoja ja kodintekstiilejä. Kaikilla tuotteilla on Öko-Tex® Standard 100 -merkki. Sen lisäksi Irisette tarjoaa viiden vuoden takuun, joka koskee mahdollisia materiaali- ja tuotantovirheitä.

Maksu laskulla
Mukavaa ja turvallista
ERINOMAISTA PALVELUA
Jotta olisit tyytyväinen
Palautus
Helppoa ja maksutonta
Tilauspalvelu
0106667577
PETER HAHN Tilauspalvelu
0106667577


Maanantaista perjantaihin klo 9–16.30, lauantaina suljettu.

Tai sähköpostilla osoitteessa
asiakaspalvelu@peterhahn.fi