Olemme täällä sinua varten verkkokaupassa ja puhelimitse numerossa 0106667577. Palautusoikeus jopa 30 päivää!

Olemme täällä sinua varten verkkokaupassa ja puhelimitse numerossa 0106667577. Palautusoikeus jopa 30 päivää!

Inkadoro

Inkadoro

Huippulaadukas INKADORO-merkki kertoo perinteisen eteläamerikkalaisen käsityötaidon ja modernin designin jännittävästä kohtaamisesta.

Tuoteryhmät
Suodattaminen
Lajitteluperuste:
Suosituimmat
1 /1

sivu

sivu 1/1

Etsimme juuri sinulle sopivia huipputuotteita.
1 /1

sivu

sivu 1/1

INKADORO – jännittävää muotia, joka yhdistää perinteitä ja nykyaikaa

INKADORO kertoo perinteisen eteläamerikkalaisen käsityötaidon ja modernin, ajanmukaisen designin jännittävästä kohtaamisesta. Siksi INKADORO-nimeä ei ole valittu sattumalta, vaan se viittaa inka-dynastian aikoihin, jolloin alpakankarvaa pidettiin kuninkaalle varattuna statussymbolina. Se mikä tuolloin oli niin arvokasta, ei ole tänä päivänäkään kadottanut vetovoimaansa.
Siksi INKADORO valmistaa nykyäänkin neuleosaamisen taidonnäytteitä silkinpehmeästä alpakankarvasta. INKADOROn neulepuseroissa, viitoissa, neuletakeissa ja liiveissä käytetään myös muita erittäin hienoja luonnonmateriaaleja, kuten merinovillaa ja puuvillaa.

Inkadoro
Työstetty taidokkaasti pienissä valmistamoissa Etelä-Amerikassa

Muotivalinnoillasi haluat osoittaa, että teet itse omat päätöksesi. Rakastat luontoa. Tyylisi on jäljittelemätön, etkä halua lokeroida itseäsi. INKADOROssa arvostat ennen kaikkea laadukkaiden luonnonmateriaalien käyttöä. Toisin kuin inkakuninkaiden aikana, kallisarvoinen alpakankarva ei ole sinulle statussymboli, vaan ilmaiset sillä luontosuhdettasi.
INKADORO-vaatteisiin pukeutuneena koet tulevasi ymmärretyksi. Tummien pohjavärien ja intensiivisten, lämpimien tehostevärien yhdistelmä heijastelee myös luovaa mieltäsi. Ihana uusi mallisto on saatavana ainoastaan INKADORO-verkkokaupasta.

Inkadoro Inkadoro
Perinteistä käsityötaitoa modernisti tulkittuna. Inkadoro on parasta laatua sinulle.

INKADORON neulepuserot, viitat, liivit ja neuletakit ovat todellisia neuleosaamisen taidonnäytteitä. Jokaiseen INKADORO-mallistoon kuuluu inkojen perinteisiä taidokkaita intarsia- ja jakardineuloskuoseja, mutta myös tämän uudelleen löydetyn taidekäsityön moderneja tulkintoja.
Käsityönä valmistettavat mallit neulotaan enimmäkseen paikallisissa pienvalmistamoissa. Sen jälkeen ne kuljetetaan Etelä-Amerikasta Eurooppaan, jossa INKADORO löytää jatkuvasti yhä uusia ystäviä.

Inkadoro

INKADOROn valikoimaan ovat kuuluneet jonkin aikaa myös pellavaiset tai puuvillaiset puserot, paidat ja muut neuleiden alla käytettävät vaatteet, jotka sointuvat neulemallistoon niin tyyliltään kuin väreiltään.
Siten INKADORO tarjoaa sinulle nyt entistä laajemman valikoiman jännittävää, laadukasta ja kestävää muotia.

Maksu laskulla
Mukavaa ja turvallista
ERINOMAISTA PALVELUA
Jotta olisit tyytyväinen
Palautus
Helppoa ja maksutonta
Tilauspalvelu
0106667577
PETER HAHN Tilauspalvelu
0106667577


Maanantaista perjantaihin klo 9–16.30, lauantaina suljettu.

Tai sähköpostilla osoitteessa
asiakaspalvelu@peterhahn.fi