Olemme täällä sinua varten verkkokaupassa ja puhelimitse numerossa 0106667577. Palautusoikeus jopa 30 päivää!

Olemme täällä sinua varten verkkokaupassa ja puhelimitse numerossa 0106667577. Palautusoikeus jopa 30 päivää!

Include

Include

INCLUDEn tekijät luovat intohimon ja innostuksen siivittäminä ihanan pehmeitä ja helliviä suosikkivaatteita kallisarvoisesta laatuvillasta, jota vain huolellisesti valitut ateljeet saavat työstää .

Tuoteryhmät
Suodattaminen
Lajitteluperuste:
Suosituimmat
1 alkaen 2 »

sivu

sivu 1/2

Etsimme juuri sinulle sopivia huipputuotteita.
1 alkaen 2 »

sivu

sivu 1/2

INCLUDE – ylellistä kashmiria päivittäisiin hyvän olon hetkiin

include
Helliviä suosikkeja untuvanpehmeästä neuloksesta

INCLUDE-muoti on untuvanpehmeää ja hellivää. Lisäksi upeaa, siistiä ja silti samalla muodikasta. Juuri oikea valinta sinun kaltaisillesi vaativille, lifesyle-suuntautuneille naisille, jotka tietävät arvonsa, nauttivat ripauksesta luksusta eivätkä seuraa jokaista trendiä, vaan mieluummin kehittävät oman tyylinsä. Sitä on tyylikkyys! Juuri niin kuin rennon elegantit INCLUDE-luomukset, jotka leikittelevät mielellään myös hohtavien kankaiden kanssa.

include include
Moderneja malleja, ihania värejä

Se joka on kerran kokenut kashmirin hellivän pehmeyden ihollaan, haluaa kokea sen yhä uudelleen. Eikä ihme: tämä maailman hienoin luonnonkuitu on paitsi erityisen pehmeää, myös kerää kylmässä pisteet erityisellä lämpöisyydellään, antaa kesällä miellyttävän vilpoisan olon ja tuo jokaiseen asuun aavistuksen luksusta. Luksusta sellaisena, kun sinä sen haluat ja INCLUDE sen tarjoaa: rentoa ja eleganttia, tyylikästä ja laadukasta, ihoa hellivää ja jokaiseen tilanteeseen sopivaa. Ja lisäksi erittäin miellyttävän tuntuista. Siihen vaikuttaa materiaalin lisäksi myös leikkaus, joka on INCLUDE-malleissa aina moderni, mutta henkii tiettyä eleettömyyttä. Juuri sinulle sopivaa!

include

Ylellinen, pehmoinen laatuvilla kohtaa lukuisat värit – pehmeän puuterisista rohkeisiin sävyihin. INCLUDE-malliston värivalikoima on laaja, kuten tuotevalikoimakin: neulepuseroita, -housuja, -hameita, -mekkoja ja -liivejä. Löydät taatusti omasi. Nämä upeat, pehmoiset neuleet ovat muuten saatavina kokonumeroissa 36–48.

Maksu laskulla
Mukavaa ja turvallista
ERINOMAISTA PALVELUA
Jotta olisit tyytyväinen
Palautus
Helppoa ja maksutonta
Tilauspalvelu
0106667577
PETER HAHN Tilauspalvelu
0106667577


Maanantaista perjantaihin klo 9–16.30, lauantaina suljettu.

Tai sähköpostilla osoitteessa
asiakaspalvelu@peterhahn.fi