GOTS

Kestävä tuotanto

Ympäristötietoisuutemme on muuttunut viime vuosina: monien mielestä laatu, paikallisuus ja kestävä tuotanto ovat jälleen keskipisteessä.

PETER HAHNin Green Cotton –tuotemerkki näyttää tämän uudelleen heränneen tietoisuuden kauneimman puolen. Green Cottonin hurmaavan muodin valmistuksessa käytetään nimittäin ainoastaan luomupuuvillaa, joka tuotetaan ilman kemiallisia lannoitteita tai torjunta-aineita. Se on niin sanotusti hyvän omantunnon muotia.

Luonnollisesti ympäristötekijöitä seurataan sertifioidulla valvontajärjestelmällä. Green Cotton tarkkailee myös toimittajiensa sosiaalisia standardeja, jotta reilut tuotanto-olot voidaan varmistaa välittömästi. Yritys on saanut ympäristöä säästävästä ja kestävän kehityksen mukaisesta kokonaisfilosofiastaan jo lukuisia kansainvälisiä tunnustuksia ja palkintoja.

Erityisen ylpeitä olemme siitä, että myös omalle GREEN COTTON by PETER HAHN -mallistollemme myönnettiin vuonna 2016 Global Organic Textile Standard (GOTS - Organic Certified by IMO CH Lic. No 23241) –sertifikaatti. GOTS tunnetaan maailmanlaajuisesti biologisista luonnonkuiduista valmistettujen tekstiilien johtavana standardina. Se määrittää korkealla tasolla noudatettavat sosiaaliset kriteerit ja ympäristötekniset vaatimukset, kuten tekstiilien apuaineiden, väriaineiden ja viimeistelyaineiden käytön koko tuotantoketjun ajalta.

Maksu laskulla
Mukavaa ja turvallista
ERINOMAISTA PALVELUA
Jotta olisit tyytyväinen
Palautus
Helppoa ja maksutonta
Tilauspalvelu
0106667577