Olemme täällä sinua varten verkkokaupassa ja puhelimitse numerossa 0106667577. Palautusoikeus jopa 30 päivää!

Olemme täällä sinua varten verkkokaupassa ja puhelimitse numerossa 0106667577. Palautusoikeus jopa 30 päivää!

Go Green

Go Green – luonnon säilyttämiseksi

Go Green on kestävän kehityksen mukainen ympäristöohjelma, jolla on kaksi päätavoitetta: Filippiinien ekosysteemin elvyttäminen ja samalla siellä toimivan muotikoruteollisuuden säilyttäminen. Go Green perustuu FAME-säätiön (Fashion Accessories Manufacturer und Exporters Foundation Philippines) ja VII-alueen ympäristö- ja luonnonvaraministeriön aloitteeseen.

Metsitysprojekteja hoidetaan yhteistyönä: Tällä hetkellä kasvusto peittää vain pienen osan pinta-alasta. Go Green -ohjelman avulla on pian tarkoitus metsittää 100 hehtaarin metsäalue. Istutettavat puut ovat Mamalis-lajiketta (Pangantoan), joka on korutuotannon ensisijainen raaka-aine.

Erityispiirteenä ”vihreät korut”

Filippiinit haluaisi itseään pidettävän aasialaisten ”vihreiden korujen” valmistajana. Luonnollisesti tämä asema riippuu olennaisesti Filippiinien ekosysteemin käytöstä ja siitä johtuvasta raaka-aineiden saatavuudesta. Go Green varmistaa tämän voimavaran kestävyyden ja edistää samalla jäsentensä sosiaalista vastuullisuutta.

Jo filippiiniläisen muotikorutuotannon alkuaikoina 1970-luvulla käytettiin ainoastaan koko saarivaltiosta saatavia luonnollisia, paikallisia materiaaleja. Ekologisten korujen suosion kasvaessa nykyään koko maailmassa Filippiinit haluaa puolustaa ja vahvistaa imagoaan ”vihreiden korujen” valmistajana. Tämä kulkee käsi kädessä maan luonnonvarojen kestävän käytön kanssa.

Go Green -ohjelman myötä filippiiniläiset valmistajat ja vientiyritykset voivat ensinnä tukea kestävää ja ympäristöä säästävää resurssien käyttöä ja toisaalta edistää samalla alan yritysten yhteiskunnallista vastuullisuutta.

Ostamalla tämän korun tuet uudelleenmetsitysprojektia.

Maksu laskulla
Mukavaa ja turvallista
ERINOMAISTA PALVELUA
Jotta olisit tyytyväinen
Palautus
Helppoa ja maksutonta
Tilauspalvelu
0106667577
PETER HAHN Tilauspalvelu
0106667577


Maanantaista perjantaihin klo 9–16.30, lauantaina suljettu.

Tai sähköpostilla osoitteessa
asiakaspalvelu@peterhahn.fi