Olemme täällä sinua varten verkkokaupassa ja puhelimitse numerossa 0106667577. Palautusoikeus jopa 30 päivää!

Olemme täällä sinua varten verkkokaupassa ja puhelimitse numerossa 0106667577. Palautusoikeus jopa 30 päivää!

FLUFFY EARS

Fluffy Ears

Fluffy Ears valmistaa muotia laadun merkityksen tiedostaen. Koe muoti kokeellisena leikkikenttänä!

Tuoteryhmät
Suodattaminen
Lajitteluperuste:
Suosituimmat
1 /1

sivu

sivu 1/1

Etsimme juuri sinulle sopivia huipputuotteita.
1 /1

sivu

sivu 1/1

FLUFFY EARS – trendikkään rohkeaa hyvän olon muotia

FLUFFY EARS -muoti – nuorekasta, ajanmukaista, trendikkään väristä muotia hyvin pehmeistä materiaaleista. Rohkea FLUFFY EARS -merkki luo täydellisen näyttämön, jossa voit leikitellä muodilla. FLUFFY EARS -mallisto on trendikäs, huippulaadukas ja aavistuksen verran muita coolimpi. Väljät jogginghousut, rennot neuletakit ja trendikkään ylisuuret ja laatikkomaiset neulepuserot ovat paljon muutakin kuin muotia – ne ovat todellinen kannanotto ja myöntävä vastaus elämälle.

Fluffy Ears
FLUFFY EARS muuntaa uudet trendit ylelliseksi käyttömuodiksi.

Oletko kaikkialla siellä, missä tapahtuu jotakin ja missä elämä sykkii? FLUFFY EARS -muoti istuu sporttiseen, rentoon ja dynaamiseen persoonaasi, ja FLUFFY EARSin ainutlaatuiset, mukavat neuleet sopivat täydellisesti elämäntyyiisi. Malleissa käytetään kashmiria tai ihania kashmirsekoitteita, joissa on silkkiä, villaa tai puuvillaa. Siksi ne ovat erityisen kevyitä ja myötäileviä. Uudet suosikkineuleesi, mekkosi, neuletakkisi ja -housusi voit ostaa aina juuri sieltä, missä nyt olet: FLUFFY EARSin verkkokaupasta.

Fluffy Ears Fluffy Ears
Pehmoneuleen trendilook!

FLUFFY EARS -valikoima tarjoaa design-malleja trendikkäästä yksilölliseen ja pelkistetystä leikkisään tyyliin. Myös muodikkaasti päivitettyjen vaatteiden pitsimäiset kuosit tai trendikkäät liukuvärit ovat yhtä moninaisia kuin mallitkin. Puhtaan kashmirin sekä uudella villalla, silkillä tai puuvillalla täydennetyn kashmirsekoitteen ohella vaatteissa käytetään mukavia trikooneuloksia ja denimkankaita.

Fluffy Ears

FLUFFY EARS on erilainen, FLUFFY EARS on rohkea. Sinä käytät FLUFFY EARS -vaatteita tietoisesti omaa tyyliäsi korostaen. Näytä maailmalle, kuinka sporttisen rentoa muoti voi olla – silloin kun se tulee FLUFFY EARSilta.

Maksu laskulla
Mukavaa ja turvallista
ERINOMAISTA PALVELUA
Jotta olisit tyytyväinen
Palautus
Helppoa ja maksutonta
Tilauspalvelu
0106667577
PETER HAHN Tilauspalvelu
0106667577


Maanantaista perjantaihin klo 9–16.30, lauantaina suljettu.

Tai sähköpostilla osoitteessa
asiakaspalvelu@peterhahn.fi