Olemme täällä sinua varten verkkokaupassa ja puhelimitse numerossa 0106667577. Palautusoikeus jopa 30 päivää!

Olemme täällä sinua varten verkkokaupassa ja puhelimitse numerossa 0106667577. Palautusoikeus jopa 30 päivää!

Fadenmeister Berlin

Fadenmeister

Luksusta jokaiseen päivään! FADENMEISTER BERLINillä yhdistyvät erittäin laadukkaat luonnonkuidut ja mestarillinen työnjälki. Ja yrityksen kehittämä istuvuussysteemi takaa mahtavan mukavuuden.

Tuoteryhmät
Suodattaminen
Lajitteluperuste:
Suosituimmat
1 alkaen 2 »

sivu

sivu 1/2

Etsimme juuri sinulle sopivia huipputuotteita.
1 alkaen 2 »

sivu

sivu 1/2

FADENMEISTER BERLIN – arjen luksusta hienostuneille naisille

Klassisia, läpikotaisin elegantteja ja laadullisesti niin hyviä, kuin kaikki olisi käsityötä – FADENMEISTER BERLIN on aito luksumerkki. Tarkoitettu kaikille niille, joille pelkkä kauneus ja mukavuus ei ole kyllin hyvää.
Tällä merkillä korostat sitä, mitä arvostat: tarkoin valikoituja tuotteita, perinteitä, selkeitä linjoja, huolellista työtä ja luotettavuutta. Et kaipaa kikkailuja tai turhia koukeroita. Vaan tyyliä. Ja sen sinulle antaa FADENMEISTER BERLIN.

Fadenmeister
Tyylin ja laadun korkeinta luokkaa

Perinteiden arvostaminen näkyy myös vaatevalikoimassasi. Valintasi ovat harkittuja, valitsetpa sitten tuotemerkkiä tai ostopaikkaa. Hinta ei ole ratkaisevin seikka, jos laatu ja työnjälki kohtaavat. Mistä pääsemmekin taas FADENMEISTER BERLINiin. Merkkiin, joka kiinnittää huomion viimeistellyllä leikkaustekniikallaan ja ajattomalla eleganssillaan sekä luonnollisesti huokuu kaikkea sitä, mitä päivittäisessä elämässäsi arvostat. Se täydentää hienosti määrätietoista ja aktiivista persoonaasi.

Fadenmeister Fadenmeister
Ajattoman naisellisia designer-malleja

Voit pukeutua FADENMEISTER BERLINiin kiireestä kantapäähän, sillä tuotevalikoima on laaja: paitoja, housuja, hameita, jakkuja, takkeja – kaikkea sitä, mikä saa muodista pitävän naisen sykkeen nousemaan. Vältämme vain rohkeita värejä, sillä ne eivät sovi ajattomuuteen.

Fadenmeister

Käyttämämme luonnonmateriaalit ovat luonnollisesti mahdollisimman hienoja, mikä on tällaisessa klassisen tyylikkäässä mallistossa itsestään selvää. Vaatteen tavoitteena on tuottaa sinulle iloa mahdollisimman pitkään. Se takaa myös erinomaisen istuvuuden ja selkeät linjat.

Maksu laskulla
Mukavaa ja turvallista
ERINOMAISTA PALVELUA
Jotta olisit tyytyväinen
Palautus
Helppoa ja maksutonta
Tilauspalvelu
0106667577
PETER HAHN Tilauspalvelu
0106667577


Maanantaista perjantaihin klo 9–16.30, lauantaina suljettu.

Tai sähköpostilla osoitteessa
asiakaspalvelu@peterhahn.fi