Olemme täällä sinua varten verkkokaupassa ja puhelimitse numerossa 0106667577. Palautusoikeus jopa 30 päivää!

Olemme täällä sinua varten verkkokaupassa ja puhelimitse numerossa 0106667577. Palautusoikeus jopa 30 päivää!

Eterna

Tuoteryhmät
Suodattaminen
Lajitteluperuste:
Suosituimmat
1 /1

sivu

sivu 1/1

Etsimme juuri sinulle sopivia huipputuotteita.
1 /1

sivu

sivu 1/1

ETERNA: Taiturimaisia puseroita sielukkaille naisille ja miehille

ETERNA tunnetaan puseroiden ja paitapuseroiden asiantuntijana. Jokainen löytää lempipuseronsa tai -paitapuseronsa erilaisten leikkausten, laajan kaulusvalikoiman ja yksilöllisten hihan pituuksien joukosta. ETERNA-puseroista voit valita mukavan leikkauksen Comfort Fit -mallin, vyötäröltä hieman kavennetun Modern Fit -mallin, vartalon muotoja korostavan Slim Fit -mallin tai erityisen kapean Super Slim -mallin. ETERNAn avulla olet tyylikkäästi pukeutunut jokaisessa elämäntilanteessa, olipa kyse sitten bisnesklassikoista tai rennoista vapaa-ajan puseroista. Valikoimaa riittää toimistoon sopivista yksivärisistä paitapuseroista tunikoihin, paitamalleihin ja muodikkaisiin malleihin, jotka tuovat ajanmukaiset trendit arvokkaasti esille. Päällä mukavan ja suurimmaksi osaksi silittämättä siistin muodin lähtökohta on hienoin puuvilla. Tilanteesta ja mallistosta riippuen tarjontaa laajennetaan silkillä, viskoosilla ja pellavalla.

Merkin filosofia ETERNA on valmistanut taidokkaasti puseroita ja paitapuseroita vuodesta 1863 saakka. Käsittely, korkea laatu ja valikoidut materiaalit kuvaavat ETERNAa – tuloksena on käyttömukavuus ja parhaat hoito-ominaisuudet. ETERNAn tavoite on pukea sielukkaita ihmisiä tyylikkäästi ja modernisti. ETERNAn puseroiden ja paitapuseroiden tärkeimmät ainesosat valikoitujen materiaalien lisäksi ovat intohimo, taito ja rakkaus yksityiskohtia kohtaan. Näin ETERNA erottuu joukosta.

Vastuullisuus ETERNA huomioi ja kunnioittaa luontoa ja työoloja tuotantoketjun joka vaiheessa. Tuotteet valmistetaan Euroopassa ja aina vastuullisesti. ETERNA antaa tästä selkeän lupauksen, jonka se sinetöi GOOD SHIRT -merkillä. Lupauksen voi tarkistaa kokolapusta löytyvän EAN-koodin avulla. GOOD SHIRT -merkkiä kantavien puseroiden tuotantoprosessin voi tarkistaa verkkosivustolta goodshirt.eterna.de/en syöttämällä sivustolle puseron EAN-koodin. ETERNA takaa näin ensimmäisenä puserovalmistajana maailmassa tässä laajuudessa prosessiketjun ja tuoteportfolion vastuullisuuden. Tuotteet ja niiden osat ovat kauttaaltaan testattu haitta-aineiden varalta. Kaikki tuotannossa mukana olevat yritykset ja toimittajat toimivat ympäristöystävällisesti ja noudattavat reiluja työoloja. Tätä valvoo herkeämättä riippumaton Oeko-Tex-instituutti ja varmennus tapahtuu ”Made in Green” -Oeko-Tex-standardilla.

Maksu laskulla
Mukavaa ja turvallista
ERINOMAISTA PALVELUA
Jotta olisit tyytyväinen
Palautus
Helppoa ja maksutonta
Tilauspalvelu
0106667577
PETER HAHN Tilauspalvelu
0106667577


Maanantaista perjantaihin klo 9–16.30, lauantaina suljettu.

Tai sähköpostilla osoitteessa
asiakaspalvelu@peterhahn.fi