Eterna

Eternan paidat ja puserot vakuuttavat ensiluokkaisella työnjäljellään. Ne sopivat niin tyylikkääseen toimistoasuun kuin myös rentoon asuun.

Tuoteryhmät
Suodattaminen
Lajitteluperuste:
Suosituimmat
1 /1

sivu

sivu 1/1

Etsimme juuri sinulle sopivia huipputuotteita.
1 /1

sivu

sivu 1/1

ETERNA: paitojen ja puseroiden asiantuntija, joita ei tarvitse silittää

Eternan paidat ja puserot eivät ainoastaan tarjoa erinomaista, helppohoitoista laatua, vaan niitä on myös saatavilla eri malleissa ja tyyleissä.Näin jokainen löytää oman makunsa mukaisen paidan tai puseron. Sarjan Blackline paidoissa on klassinen, mukava malli. Ne sopivat erityisesti asialliseen toimistotyyliin. Sarja Blueline sen sijaan tarjoaa huolettomia paitoja vapaa-aikaan. Sarjalle Redline on tunnusomaista nuorekas ja kapea malli. Silverline-sarja taasen tarjoaa erittäin laadukkaita Paitoja ja Puseroita. Tässä sarjassa käytetään vain hienoimpia lankoja ja yleellisiä kankaita.

FilosofiaEterna edustaa tyylikästä ja helppohoitoista Toimistomuotia, jonka työn laatu on paras mahdollinen. Joka puserossa ja paidassa tuntuu täydellisyys. Puseroiden ja paitojen valmistuksessa käytetään ainoastaan erittäin hienoa, korkealaatuista "swiss + cotton" -puuvillaa, jotta tuotannossa voidaan vastata Eternan korkeisiin vaatimuksiin. Näin varmistetaan ainutlaatuinen laatu, josta yritys tunnetaan.

HistoriaWieniläiset Königsbergin veljekset keksivät vuonna 1863 puolijäykän kauluksen patentoidusta, kaksinkertaisesta kankaasta – merkki Eterna syntyi. Yritys perustetaan uudelleen 1927 Passaussa. Kansainvälinen läpimurto onnistuu lopulta 1981, kun laatumerkki Eterna Excellent tuodaan markkinoille. Nykyään Eterna Excellent on jaettu neljään sarjaan, joissa on erilaiset mallit ja ulkoasut. Vuodesta 2000 lähtien kaikilla tuotteilla on ollut korkein vaatteille ja tekstiileille annettava ekologisuusmerkki "Öko-Tex® Standard 100 plus". Tämä tarkoittaa ympäristöystävällistä tuotantoa ja kestävyyttä yrityksen tuotantoketjussa.

Maksu laskulla
Mukavaa ja turvallista
ERINOMAISTA PALVELUA
Jotta olisit tyytyväinen
Palautus
Helppoa ja maksutonta
Tilauspalvelu
0106667577