Olemme täällä sinua varten verkkokaupassa ja puhelimitse numerossa 0106667577. Palautusoikeus jopa 30 päivää!

Olemme täällä sinua varten verkkokaupassa ja puhelimitse numerossa 0106667577. Palautusoikeus jopa 30 päivää!

Emilia Lay

Emilia Lay

Naisellista muotia, joka hurmaa ja on aivan lumoavaa. EMILIA LAY kääntää ihailevat katseet puoleesi. 100% hyvän olon takuu!

Tuoteryhmät
Suodattaminen
Lajitteluperuste:
Suosituimmat
1 2 alkaen 3 »

sivu

sivu 1/3

Etsimme juuri sinulle sopivia huipputuotteita.
1 2 alkaen 3 »

sivu

sivu 1/3

EMILIA LAY – nostaa sinut taidokkaasti esiin

Rentoa, tyylikästä ja tarkoitettu käytettäväksi tässä ja nyt. EMILIA LAY -mallisto on kaikin tavoin poikkeuksellinen. Laadukkaista materiaaleista ja ihoa hellivistä luonnonkuiduista alkaen viimeistetyihin leikkauksiin, jotka tuovat linjasi oikeaan valoon. Ensiluokkainen käyttökokemus on taattu!

Emilia Lay
Kaikkea näyttävään pukeutumiseen

EMILIA LAY on täydellinen merkki kaikille rohkeille, trendeistä kiinnostuneille individualisteille. Rentouden ja huolettoman eleganssin yhdistelmä tuo asuusi sitä jotakin. Yllätä itsesi ja katso, mitä tapahtuu, kun pukeudut EMILIA LAY -asuun. Lupaamme sinulle, että se tuo tullessaan paljon positiivista!
Kaikki EMILIA LAY -mallit sointuvat luonnollisesti toisiinsa, joten voit yhdistellä niitä mielesi mukaan. WAU-efektin saat aina. Kuten myös shoppailumahdollisuuden, sillä EMILIA LAY -verkkokaupaamme on avoinna sinulle päivin ja öin. Tilaa heti suosikkisi!

Emilia Lay Emilia Lay
Eläköön mekko!

Mikään ei voita mekkoa. Sen tietää myös EMILIA LAY ja tarjoaa sinulle erityisen ihanan mekkomalliston. Mutta myös jakut, housut, tunikat, paidat ja puserot saavat malliston loistamaan.
Ja kuten saatat arvatakin, kaikki mallit on tarkoitettu käytettäviksi tässä ja nyt. Ikä on sinulle vain luku, sillä mielesi on nuori, mikä säteilee myös olemuksestasi.

Emilia Lay

Siksi raikas, naisellinen muoti sopii sinulle niin täydellisesti. Et tee kompromisseja materiaalien tai laadun suhteen: EMILIA LAYn mekot, paidat ja puserot valmistetaan pääasiassa ensiluokkaisista luonnonmateriaaleista – ja sitä sinä osaat arvostaa. Kuten myös pukevia leikkauksia, jotka tuovat vartalosi aina oikeaan valoon.

Maksu laskulla
Mukavaa ja turvallista
ERINOMAISTA PALVELUA
Jotta olisit tyytyväinen
Palautus
Helppoa ja maksutonta
Tilauspalvelu
0106667577
PETER HAHN Tilauspalvelu
0106667577


Maanantaista perjantaihin klo 9–16.30, lauantaina suljettu.

Tai sähköpostilla osoitteessa
asiakaspalvelu@peterhahn.fi