Olemme täällä sinua varten verkkokaupassa ja puhelimitse numerossa 0106667577. Palautusoikeus jopa 30 päivää!

Olemme täällä sinua varten verkkokaupassa ja puhelimitse numerossa 0106667577. Palautusoikeus jopa 30 päivää!

DAY.LIKE

Day.Like

Täällä kohtaavat sporttinen casual-tyyli ja urbaani rentous. Tuloksena on cooleja asuja päivittäiseen käyttöön. Käytännöllisiä, helppohoitoisia, arkeen sopivia. Yksinkertaisesti DAY.LIKE!

Tuoteryhmät
Suodattaminen
Lajitteluperuste:
Suosituimmat
1 alkaen 2 »

sivu

sivu 1/2

Etsimme juuri sinulle sopivia huipputuotteita.
1 alkaen 2 »

sivu

sivu 1/2

DAY.LIKE – casual-muotia kaikille, jotka pitävät rentoudesta

Näytä maailmalle, että olosi on nuorekas ja eläväinen. DAY.LIKE tarjoaa sinulle täydellistä "ready to wear" -muotia, jota on helppo yhdistellä. Mallisto ulottuu puseroista ja paidoista mekkojen ja hameiden kautta housuihin, jakkuihin ja ulkoilutakkeihin. Naisellisen kapealinjaisista muodikkaan ylisuuriin malleihin. Juuri, kuten haluat! Tätä on Easy Living DAY.LIKEn tapaan!

DAY.LIKE
Kaunista, pelkistettyä, monikäyttöistä

Ovatko siistit, nuorekkaat, huolettomat arkilookit juuri sitä, mitä etsit? Mutta vaatteiden tulisi olla myös tyylikkäitä kaikesta rentoudestaan huolimatta? Silloin DAY.LIKE on täydellinen perusta dynaamiselle asulle. Ei näyttäviä kuoseja, sen sijaan selkeitä, täyteläisiä väreja, mukavia leikkauksia, laadukkaita materiaaleja, täydellistä työnlaatua ja tietenkin loputtomasti yhdistelymahdollisuuksia. Eläköön monimuotoisuus!

DAY.LIKE DAY.LIKE
Niin coolia, tämä eleettömyys

DAY.LIKE on aivan uskomattoman ajattomia, upeita värejä. Kuosit ovat niin pelkistettyjä, että voit luoda niistä paljon erilaisia huolettomia lookeja. Kotikäyttöön, toimistolle tai milloin ikinä haluat pukeutua coolisti, rennosti ja sporttisesti.
DAY.LIKE -malliston kaikki vaatteet ovat joka tapauksessa helppohoitoisia. Ne perustuvat ensisijaisesti ensiluokkaisiin, laadukkaisiin materiaaleihin, kuten SUPIMA®-puuvillaan, pellavaan, viskoosiin, silkkiin ja uuteen villaan, joihin yhdistellään osittain myös tekokuituja, kun halutaan luoda erityisiä valopilkkuja.

DAY.LIKE

DAY.LIKElta löydät puseroita, neuleita, mekkoja, paitoja, hameita, housuja, farkkuja, jakkuja ja ulkoilutakkeja koosta 36 kokoon 48. Leikkaukset ulottuvat vartaloa korostavista ja vyötäröltä kavennetuista trendikkään ylisuuriin malleihin, jotka näyttävät kuitenkin aina suoralinjaisilta, cooleilta ja tyylikkäiltä.

Maksu laskulla
Mukavaa ja turvallista
ERINOMAISTA PALVELUA
Jotta olisit tyytyväinen
Palautus
Helppoa ja maksutonta
Tilauspalvelu
0106667577
PETER HAHN Tilauspalvelu
0106667577


Maanantaista perjantaihin klo 9–16.30, lauantaina suljettu.

Tai sähköpostilla osoitteessa
asiakaspalvelu@peterhahn.fi