Olemme täällä sinua varten verkkokaupassa ja puhelimitse numerossa 0106667577. Palautusoikeus jopa 30 päivää!

Olemme täällä sinua varten verkkokaupassa ja puhelimitse numerossa 0106667577. Palautusoikeus jopa 30 päivää!

Caregora

Miksi Caregora on parempaa angoraa?

Mediassa raportoidaan säännöllisesti eläinten epäasiallisesta kohtelusta ja eläinrääkkäyksestä esimerkiksi lihan- ja maidontuotannossa. Vastaavanlaisia epäkohtia ilmenee valitettavasti myös eläinperäisten raaka-aineiden, kuten angoravillan tuotannossa. PETER HAHNilla me emme hyväksy tätä, eikä se ole eettisten arvojemme mukaista.

Siksi me kuljemme toista, parempaa tietä. Tästä syystä asiakkaamme eivät löydä meiltä enää angoravaatteita, lukuun ottamatta Mediman angoratuotteita. Tälle poikkeukselle on perustellut syynsä.

Medima huomioi eläimet raaka-aineen hankinnassa

Medima tuomitsee kanien arveluttavan kynimisen angoravillan tuotannossa, sillä se on eläimille erittäin tuskallista. Siksi Medimalla käytetään todistettavasti vain leikkaamista. Kerintä tapahtuu 3-4 kertaa vuodessa – sähköleikkurilla tai käsikäyttöisillä keritsimillä – ja se tehdään erittäin hellävaraisesti. Kani ei tunne lainkaan kipua. Lisäksi kaneille jätetään noin senttimetrin pituinen turkki, jotta eläin ei palele viileässäkään.

Medima menee vielä askelen pidemmälle

Luottamus on hyvä, kestävä valvonta on parempi. Siksi Medima on hakenut angoravillalleen useita sertifikaatteja (Certified Selected Angora Fibre REG.-No.2760001). Medima-alusasujen raaka-aineena käytettävä angoramateriaali on sertifioitu jopa Britannian maatalousministeriön erittäin tiukkojen Animal Welfare Code –säännösten mukaisesti. Näin varmistetaan eläinten asiallinen kohtelu. Nk. Caregora™ on ensimmäinen laadukkaasti valikoitu ja sertifioitu angorakuitu. Caregora™ täyttää kaikki laadukkaan luonnonkuidun kriteerit ja noudattaa kotieläintalouden ja eläintensuojelun pääperiaatteita. Siksi Caregora™ -laatumerkintä on osoitus vastuullisesta luonnontuotteesta, joka on tuotettu kansainvälisiä standardeja johdonmukaisesti noudattaen. Menettelyä valvoo ja näiden standardien noudattamisen todistaa riippumaton, maailmanlaajuisesti toimiva UL-testauslaitos (Underwriter Laboratories).

Maksu laskulla
Mukavaa ja turvallista
ERINOMAISTA PALVELUA
Jotta olisit tyytyväinen
Palautus
Helppoa ja maksutonta
Tilauspalvelu
0106667577
PETER HAHN Tilauspalvelu
0106667577


Maanantaista perjantaihin klo 9–16.30, lauantaina suljettu.

Tai sähköpostilla osoitteessa
asiakaspalvelu@peterhahn.fi