Olemme täällä sinua varten verkkokaupassa ja puhelimitse numerossa 0106667577. Palautusoikeus jopa 30 päivää!

Olemme täällä sinua varten verkkokaupassa ja puhelimitse numerossa 0106667577. Palautusoikeus jopa 30 päivää!

Basler

Basler

Monipuolista, kaikkea vapaa-ajan tyylistä naiselliseen eleganssiin, viehättäviä yksityiskohtia ja värikkäitä kuoseja: BASLER-muoti antaa jokaiselle naiselle täydellisen pukeutumisen hyvän olon - ihan milloin tahansa.

Tuoteryhmät
Suodattaminen
Lajitteluperuste:
Suosituimmat
1 2 alkaen 3 »

sivu

sivu 1/3

Etsimme juuri sinulle sopivia huipputuotteita.
1 2 alkaen 3 »

sivu

sivu 1/3

BASLER – tyylikästä muotia tyylistään tarkoille naisille

BASLER – perinteet kohtaavat monipuolisuuden. Kohdistuupa valinta sitten sporttiseen, klassiseen tai näyttävään tyyliin, BASLER-mallistot toteuttavat asiakkaiden kaikki toiveet. Korkea laatu ja ihanteellinen istuvuus täyttävät BASLER-asiakkaan vaatevalikoimalleen asettamat vaatimukset.
BASLER-mallistojen laaja tuoteskaala ulottuu eleganteista mekoista, pukevien paitojen ja huoliteltujen housujen kautta rentoihin tai klassisiin takkeihin.

Basler
Huippulaadukasta ja pehmeää – naisellista neulemuotia tyylistään tarkalle

Modernit, itsevarmat naiset rakastavat BASLERin muotia! Leikkaukset vakuuttavat viimeistelyllään ja juuri oikeanlaisella tyylikkyydellään. Onpa kyseessä iltatilaisuus tai juhlat, BASLER virittää oikean tunnelman.
Laadukkaat materiaalit ja ihanteellinen istuvuus antavat aina hyvän olon ja auttavat elämään hetkessä. Muotia kokonumeroissa 36–52. Täältä jokainen nainen löytää itselleen sopivat asut.

Basler Basler
Charmikas ja chic – täydellisen upeita muotiasuja

Monivivahteista muotia, joka kattaa kaiken sporttisesta tyylistä naiselliseen eleganssiin unohtamatta hurmaavia yksityiskohtia ja värikkäitä kuoseja: BASLER-muoti antaa jokaiselle naiselle sen ihanan tunteen, kun tietää olevansa juuri oikein pukeutunut – aina ja kaikkialla.
Hienostuneet ja ajattomat mallit antavat loputtomasti mahdollisuuksia asustamiseen. BASLER-muotivaatteissa voit korostaa yksilöllistä tyyliäsi juuri makusi mukaan.

Basler

Näin upeita ovat BASLER-muotitalon vaatteet, ja yhtä monivivahteisia ovat niiden materiaalitkin. Helppohoitoisesta puuvillasta ja viskoosista sekä ihanan pehmeästä uudesta villasta ja kashmirista työstetään erittäin laadukasta muotia.
Muotitietoiset naiset pitävät hohdokkaista asukokonaisuuksista. BASLER tuo naisellisen ja elegantin puolesi juuri oikeaan valoon.

Maksu laskulla
Mukavaa ja turvallista
ERINOMAISTA PALVELUA
Jotta olisit tyytyväinen
Palautus
Helppoa ja maksutonta
Tilauspalvelu
0106667577
PETER HAHN Tilauspalvelu
0106667577


Maanantaista perjantaihin klo 9–16.30, lauantaina suljettu.

Tai sähköpostilla osoitteessa
asiakaspalvelu@peterhahn.fi